„Vernee“ pristatė naujojo „Mix 2“ modelio specifikacijas bei siūlo jį įsigyti vos už 99,99 JAV dolerių  ()

Išmaniųjų telefonų gamintojai jau kuris laikas pristato vis mažesniais ekrano rėmeliais pasižyminčius įrenginius. Tokius telefonus yra pristačiusios ne tik didžiosios kompanijos, tačiau ir mažesni Kinijos gamintojai. Kompanija „Vernee“ kuris laikas taip pat anonsavo tokį renginį, o dabar jau žinomos ir pagrindinės „Vernee Mix 2“ specifikacijos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Gamintojas patvirtino, jog naujasis „Vernee Mix 2“ išsiskirs 6,0 colių įstrižainės ekranu su FHD+ raiška. Verta paminėti ir tai, jog ekranas pasižymės taip pat ir 18:9 santykiu su kraštinėmis. „Vernee“ tikina, jog šis beveik berėmis išmanusis nors ir turi pakankamai didelį ekraną, tačiau sudaro įspūdį, kad jis nėra didesnis nei 5,5 colių.

Nors anksčiau buvo skelbiama, jog „Vernee Mix 2“ veiks su „MediaTek Helio X30“ procesoriumi, tačiau šie gandai nepasitvirtino ir išmanusis turės naujos kartos „Helio P25“ lustą, pasižyminti 25% sumažintu energijos suvartojimu ir galingu našumu. Taip bus galima rinktis telefonus su pasirinktinai 4 GB arba 6 GB operatyviosios bei 64 GB vidinės atminties. Skelbiama ir tai, jog įrenginyje bus įmontuota 4200 mAh talpos baterija, o pats telefonas veiks su „Android 7.0 VOS“ operacine sistema.

Tiems, kurie yra labai nekantrūs ir nori jau dabar sužinoti kaip atrodys naujasis „Vernee Mix 2“ – gamintojas išleido ir trumpą vaizdo reportažą, kuriame demonstruojamas pirmasis kompanijos beveik berėmis išmanusis telefonas.

Kaip ir įprasta šiai kompanijai – ji jau dabar siūlo galimybę įsigyti naująjį „Vernee Mix 2“ kiek pigiau nei įprastinė kaina. Viską ką reikia padaryti – apsilankyti oficialiame puslapyje, įvardinti kokios telefono savybės Jums patinka labiausiai bei pasidalinti apie tai socialiniuose tinkluose. Net 100 laimingųjų laimės galimybę įsigyti šį išmanųjį vos už 99,99 JAV dolerių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
Autoriai: Lukas Snarskis
(2)
(4)
(-2)

Komentarai ()

Susijusios žymos: