Skelbiama prekybos pradžia naujuoju neužmušamu telefonu „Vernee V2 Pro“ su IP68, 4 kameromis ir 6200 mAh talpos baterija: paviešinta, kaip gamintojas testavo telefoną (Video)  ()

„Vernee“ kompanija informuoja apie tai, kad jau prasideda oficiali jų naujausio flagmano prekyba. Kompanija teigia, kad tai itin tvirtas telefonas, pasižymintis išskirtinai puikia išvaizda. Tai madingai atrodantis išmanusis telefonas, kuris yra ne tik tvirtas, bet ir užtikriną puikų darbo našumą. Taip pat kompanija paviešino telefono testavimo vaizdo medžiagą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Priminsime, kad išankstiniai „Vernee V2 Pro“ užsakymai prasidėjo dar gegužės mėnesį ir tuomet telefoną buvo galima užsakyti tik iš Gearbest parduotuvės, o dabar jis yra ir Gearbest (kainuoja 234€), ir Aliexpress (kainuoja 240€). 

Priminsime, kad „Vernee V2 Pro“ išmanusis telefonas atitinka tarptautinį IP68 standartą, o tai reiškia, kad šis išmanusis telefonas yra atsparus vandeniui ir dulkėms. Gamintojo teigimu, dėl konstrukcinių sprendimų šis telefonas gali 1,5 metro gylyje darbuotis ilgiau kaip 30 minučių. Tad yra nebaisu su šiuo telefonu keliauti prie vandens telkinių ir smagiai leisti laiką. Net jei telefonas ir įkris į vandenį, tai jam nepadarys jokios žalos. Taip pat teigiama, kad šis telefonas gali darbuotis nuo –30 iki 60 laipsnių temperatūroje.

„Vernee V2 Pro“ gamyboje panaudotos karinio lygio medžiagos, aukščiausia detalių jungčių sandarinimo technologija ir visapusiškai vandeniui atspari konstrukcija. Taip pat atnaujintas dizainas ir pereitas IP68 standartas.

Tvirtas telefono nugarėlės korpusas su savotiškais taškeliais užtikrina, kad telefonas rankoje laikosi tvirtai ir neslysta. Dėka magnalio ir iš TPU medžiagų pagamintų elementų, „Vernee V2 Pro“ yra itin tvirtas ir patvarus. Po beveik 2000 kartų, kai „Vernee V2 Pro“ buvo metamas ant žemės visais 6 kampais, testų rezultatai parodė, kad šis telefonas yra visapusiškai tvirtas.

Kaip tvirtų telefonų kategorijos atstovas, „Vernee V2 Pro“ padarė išties rimtą žingsnį pirmyn. Jo ekranas yra pilno tipo, 5,99 colių įstrižainės, FHD+ (2160 x 1080), santykis su visu telefonu siekia 81,3 % ir nuo subraižymų ir skilimų apsaugotas „Corning Gorilla 2.5D“ stiklu. Tad tai yra itin gražiai atrodantis tvirtų telefonų kategorijos atstovas.

Gamintojo teigimu, dėl 8-nių branduolių „Helio P23“ procesoriaus, „Vernee V2 Pro“ pasižymi didesne galia ir mažesnėmis energijos sąnaudomis. Didžiausias darbinis dažnis siekia iki 2,5 GHz bei tuo pačiu metu palaiko greitą LPDDR4X saugyklą. „Mali-G71-MP2“ vaizdo plokštė ir „VOS“ operacinė sistema telefono darbo našumą padidino 10 %, o patį energijos suvartojimą sumažino 15 %. „Vernee V2 Pro“ palaiko net 6 GB RAM ir 64 GB ROM, bei papildomą atminties kortelę iki 128 GB.

„Vernee V2 Pro“ aprūpintas keturiomis galingomis kameromis. 16 MP + 5 MP dviguba galinė „SONY IMX 258“ kamera su dviguba f/2.0 diafragma palaiko PDAF, o „Vernee“ teigimu, fokusavimo laikas nesiekia ir 0,2 sekundės bei yra dar aiškesnis ir stabilesnis. 13 MP + 5 MP dviguba priekinė kamera su atnaujinta „grožio efekto 2.0“ funkcija užtikrina, kad asmenukės bus itin kokybiškos.

Žinoma, reikia nepamiršti to, kuo pasižymi „Vernee“ kompanijos išmanieji telefonai, tai yra jų baterijų talpos dydis. Ne išimtis yra ir „Vernee V2 Pro“, kuris aprūpintas 6200 mAh talpos baterija. Pasinaudojus „VOS energijos taupymo režimu“, įprastame darbo režime telefonas darbuosis iki 4 dienų, o budėjime režime telefono baterijos nereikės įkrauti iki 76 dienų. Taip pat palaikoma greitojo 9V/2A baterijos įkrovimo technologija, dėl kurios ši masyvi baterija pilnai įkrauta bus per 2,5 valandos.

Be to, „Vernee V2 Pro“ išmanusis telefonas turi gausybę praktiškų dalykų, pavyzdžiui: NFC, širdies ritmo matavimas, GLONASS ir GPS, „VOS“ energijos taupymo režimas, FACE ID, pištų atspaudų nuskaitymo sensorius, kuris yra įtaisytas telefono nugarėlėje ir Lietuvoje esančius mobiliojo ryšio dažnius.

Na, o dar daugiau naudingos informacijos apie naująjį „Vernee“ kompanijos kūrinį „Vernee V2 Pro“ rasite jų svetainėje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(14)
(4)
(10)

Komentarai ()