Patinka ar nepatinka, bet išpjovos atkeliaus ir į „Samsung“ telefonus: gamintojas klausia, kokį variantą pasirinkti?  (3)

Bloga žinia tiems, kam nepatinka išpjovos telefonuose, nes „Samsung“ irgi pasiduoda ir būsimuose telefonuose pradės naudoti tokį dizaino sprendimą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kūrėjų konferencijoje „Samsung“ atskleidė, kaip galėtų atrodyti išpjovos jų telefonuose: pateikti trys variantai, kurie turėtų būti naudojami įrenginiuose jau artimiausiu metu.

Iš nuotraukos matome, kad viena išpjovos versija primena U raidę, kita panaši į V raidę, o paskutinis variantas yra kaip O raidė.

Labai keista, kad O raidės išpjova yra šone, tai veikiausiai išpjova, skirta priekinei kamerai, bet kaip toks dizaino sprendimas atrodytų realybėje ir ar kam nors patiktų yra tikrai didelis klausimas.

Gera žinia iš šios nuotraukos tik viena, kad paskutinis pateiktas variantas neturi jokios išpjovos, būtent taip turbūt norėtų daugelis. Bus tikrai įdomu pamatyti, kokį sprendimą „Samsung“ pateiks būsimuose „Galaxy S10“ telefonuose. Labiausiai tikėtina, kad dabar pamatysime U arba V išpjovas, o gal kiek vėliau išpjovų bus visai atsisakoma, kaip rodo paskutinė versija pateiktoje nuotraukoje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technews.lt
Technews.lt
Autoriai: Mindaugas Klumbis
(6)
(24)
(-18)

Komentarai (3)