Skelbiama 30 % nuolaida ir pati mažiausia kaina naujausiam „Xiaomi“ rankiniam siurbliui su 400 W galios varikliu, net 18.5 kPa siurbimo galia, Hepa filtru ir jokių laidų („Xiaomi Jimmy JV51“ kaina, Specifikacijos, Atsiliepimai, Video)  ()

„Xiaomi Jimmy JV51“ - tai ergonomiškas rankinis dulkių siurblys su 2500 mAh baterija. 400 W variklis užtikrina didelę siurbimo galią, o prie efektyvumo prisideda ir 4 antgaliai, kuriuos rasite pakuotėje. Pirkėjai džiaugiasi, kad besisukantis šepetys efektyviai surenka plaukus, o pats siurblys yra labai patogus naudoti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „Xiaomi Jimmy JV51“ specifikacijos

  • Galia: Elektrinė galia – 400 W; siurbimo galia - iki 18,500 kPa; 1100 litrų oro per minutę.
  • Garsas: 75 dB.
  • Filtras: HEPA dulkių filtras.
  • Dulkių dėžutės talpa:  0,5 l, naudojamas permatomas daugkartinis indas.
  • Baterija: 54 Wh (2500 mAh) talpos išimama baterija, kurios pakanka 45 minučių darbui, išvalomas 350 m2 plotas. Įkrovimas užtrunka 5 val.
  • Antgaliai: 4 – įprastas grindims, universalus plokščias, plaukams, su erkutėmis kovojantis baldams.
  • Matmenys ir masė: 60,00 x 22,00 x 23,00 cm, 2,9 kg.

„Xiaomi Jimmy JV51“ kaina

  • Lietuvoje - neparduodamas
  • Gearbest - €184,80.
  • 30 % nuolaida, už siuntimą papildomai reikės mokėti €7,71.
  • Tai pati mažiausia kaina iki šiol:
  • Aliexpress.com - €259 
  • Įskaitant €35,79 siuntimo kainą į Lietuvą per DHL.
  • Pirkdami iš Gearbest sutaupote iki 70€
  • Palyginimui - panašių parametrų Dyson v8 Lietuvoje kainuoja apie 450€

„Xiaomi Jimmy JV51“ – tai belaidis rankinis dulkių siurblys, skirtas įprastam buitiniam naudojimui. Šis įrenginys yra universalus, gali veikti tiek kaip trumpas prietaisas baldams valyti, tiek kaip didelis dulkių siurblys grindims. Jis stebina savo baterijų talpa, priedais ir kaina.

Aišku, tai nėra vienintelis šio tipo dulkių siurblys Kinijos rinkoje ir tikrai ne pats pigiausias. Jei reikėtų pasiūlyti geriausios kainos rankinį akumuliatorinį siurblį, šiuo metu tai būtų „Puppyoo WP536“ - su 42% nuolaida jis kainuoja rekordiškai pigiai, vos €77.35.

„Puppyoo WP536“ yra gerokai pigesnis dulkių siurblys, tad logiška tikėtis, kad „Xiaomi Jimmy JV51“ yra geresnis - pažiūrėkime kuo tiksliai. 

Na, pradėkime nuo to, kad „Jimmy JV51“ yra žymiai galingesnis – variklio galia siekia net 400 W, lyginant su 120 W, kuriuos turi „Puppyoo WP536“. Skiriasi ne tik variklio galia, bet ypatingai - siurbimo galia:  „Puppyoo WP536“ turi 6.36kPa, kai „Jimmy JV51“ galingiausiu režimu pasiekia net 18.5 kPa. Skirtumas didžiulis - traukos jėga yra nesulyginama. 

Didesnei galiai reikia ir didesnių baterijų, todėl „Jimmy JV51“ baterijų talpa siekia net 2500 mAh, o „Jimmy JV51“ elementas gali pasigirti 2200 mAh talpa. Atitinkamai skiriasi ir veikimo trukmė - „Jimmy JV51“ su pilna baterija gali dirbti 45 minutes, o „Puppyoo WP536“ – 35.

Aišku, svarbūs ir kiti rodikliai. „Jimmy JV51“ yra ne tik galingesnis siurblys, bet ir orą filtruoja geriau. „Puppyoo WP536“ turi neblogą standartinį dulkių siurblio filtrą, tačiau „Jimmy JV51“ turi HEPA filtrą, kuris pašalina 99,97 % bent 0,3 mikronų dydžio dalelių. Abu siurbliai turi 0,5 litrų dulkių talpas, kurias lengva ištuštinti ir išplauti. Jos yra permatomos, todėl lengva pastebėti, kada prisipildo.

Galiausiai, „Jimmy JV51“ turi 4  antgalius („Puppyoo WP536“ turi 3), tarp kurių yra ir specialus baldams, šalinantis ir erkutes. „Jimmy JV51“ yra tiesiog pranašesnis dulkių siurblys ir tai atsispindi kainoje. Jis netgi veikia tyliau (75 dB prieš 79), o trūkumai yra visai nedideli.

„Puppyoo WP536“ turi porą nedidelių privalumų prieš „Xiaomi Jimmy JV51“. Visų pirma, jis yra lengvesnis (2,5 kg prieš 2,9). Taip yra dėl didesnės „Jimmy JV51“ baterijos ir galingesnio variklio. Svoris rankiniams dulkių siurbliams yra labai svarbus, nes juos galima naudoti ir baldams bei užuolaidoms valyti, o tuomet visas siurblio svoris tenka rankai – su laiku tai pradeda varginti. „Puppyoo WP536“ turi mažesnę bateriją, tačiau ji yra ir gerokai greičiau įkraunama (2,5 val. prieš 5).

Nepaisant to, „Xiaomi Jimmy JV51“ yra geresnis dulkių siurblys, siurbiantis galingai ir efektyviai. Jį patogu naudoti ir valant grindis, ir baldus. Ergonomiška rankena, sumontuota 65 laipsnių kampu, tausoja riešus ir suteikia papildomo patogumo. Visos šios savybės lėmė, kad „Jimmy JV51“ yra labai mėgstamas pirkėjų.

„Xiaomi Jimmy JV51“ apžvalga

„Xiaomi Jimmy JV51“ atsiliepimi

Gearbest  „Jimmy JV51“ yra vertinamas 4,78 žvaigždutėmis iš 5 (įvertinimą pateikė 36 pirkėjai - neradome nei vieno atsiliepimo su trūkumais, tiesiog kai kurie pirkėjai deda dvi žvaigždutes ir rašo puikų atsiliepimą). AliExpress dažniausias vertinimas - 5 iš 5. Štai ką apie šį dulkių siurblį sakė keletas pirkėjų:

  • Liz Sim – „Mano kilimas atrodo kaip naujas. Siurblio galia yra įspūdinga, jis lengvai valdomas. Geriausias dulkių siurblys, kokį kada esu pirkusi. Ypač patinka besisukantis šepetys, kuris puikiai veikia ant visokių baldų ir sunkiai pasiekiamose vietose“.
  • Patricia Sheehan – „Tiesiog labai geras prietaisas. Net sunku pasakyti, koks jis geras surenkant augintinių plaukus. Labai geras siurblys, o ir nekainuoja labai brangiai, kaip „Dyson“ ar kiti prietaisai“.
  • Kimberly Garay – „Labai geras dulkių siurblys. Valo plačiai, turi kelis papildomus antgalius, besisukantis šepetys yra puikus – greitai surenka mano šuns plaukus nuo baldų“.
  • derella203 – „Labai geras dulkių siurblys. Priekyje turi žemai sumontuotą žibintą. Labai geras dulkių surinkimo indas. Tikrai rekomenduoju šį modelį visiems, kurie ieško gero dulkių siurblio kilimo valymui“.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(5)
(-1)

Komentarai ()