Tai kur kas geriau nei paprastas grindų plovimas: iki 140 laipsnių Celsijaus įkaitinti garai šalina kvapus, dėmes ir net 99,9 % bakterijų, o ergonomika - aukščiausio lygio iš „Xiaomi“ („Xiaomi Deerma ZQ100“ kaina, Specifikacijos, Video, 33 % nuolaida)  (1)

Tai – „Deerma ZQ100“ valymo garais įrenginys, skirtas visų rūšių grindims valyti. Iki 140 laipsnių Celsijaus įkaitinti garai dezinfekuoja paviršių, šalina dėmes bei kvapus. Atpalaiduoti nešvarumai yra efektyviai sugeriami plaunamoje šluostėje. Modernus ergonomiškas dizainas - „Xiaomi“ nuopelnas. „Deerma“ prietaisas yra paprastas naudoti ir yra pasiruošęs darbui vos po 30 sekundžių nuo įjungimo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „Deerma ZQ100“ specifikacijos

  • Tipas: grindų valymo garais įrenginys.
  • Naudojimas: tinka ir kietoms grindims, ir kilimams.
  • Garų sistemos našumas: 16 g/min +/- 3 g.
  • Vandens talpa:  0,22 l, naudojamas permatomas indas.
  • Maitinimas: 5 metrų ilgio laidas, jungiamas į kištukinį lizdą.
  • Antgaliai: 2 – įprasta kelių sluoksnių šluostė ir priedas kilimams.
  • Medžiagos: ABS ir PP plastikai, aliuminis.
  • Matmenys ir masė: 25,80 x 14,30 x 120,00 cm, 2,12 kg.

„Deerma ZQ100“ kaina

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • Gearbest - €71,16.
  • 33 % nuolaida, siuntimas į Lietuvą - €9,20 Priority Line metodu

„Deerma High Temperature Sterilization Steam Mop from Xiaomi youpin“ - tai valymo garais įrenginys, skirtas visų rūšių grindims. Šiuo prietaisu galima valyti pačius įvairiausius paviršius – plyteles, laminatą, kietmedžio grindis, kilimus ir taip toliau. „Deerma“ skleidžia nedidelį garų kiekį, kuris atpalaiduoja nešvarumus ir juos pakelia, kad juos galėtų nuvalyti šluostė.

Pats „Deerma“ įrenginio veikimo principas yra stebėtinai paprastas. Šis prietaisas turi 220 ml vandens talpą. Vanduo iš jos teka į kaitinimo elementą, kur pavirsta garais ir yra išpurškiamas vos tik prietaisą pastumsite ar patrauksite. Toks mechanizmas užtikrina, kad garais nebus pažeistas vienas grindų plotelis, jei įrenginio nejudinsite. Net iki 140 laipsnių Celsijau įkaitinti garai nepalieka vandens žymių ir paviršius labai greitai išdžiūva.

Valymas garais turi daugybę privalumų. Visų pirma, itin karšti garai pašalina iki 99,9 % bakterijų. Jie taip pat padeda atsikratyti nemalonių kvapų, įsisenėjusių dėmių. Galiausiai, taip grindys išplaunamos drėgnuoju būdu, tačiau pats procesas yra visai greitas ir nevarginantis.

Jei „Deerma“ valysite kietą grindų paviršių, reikės naudoti trijų sluoksnių šluostę. Pirmasis sluoksnis padeda šluostei prisitvirtinti prie įrenginio, antrasis plačiau paskleidžia garus, o trečiasis sugeria garų pakeltus nešvarumus. Šis įrenginys puikiai tinka ir kilimams valyti – tuomet naudojamas kitas antgalis.

Šis „Deerma“ valymo garais įrenginys pasižymi puikiu šiuolaikišku dizainu, nes jį sukūrė „Xiaomi youpin“. Šalia ergonomiškos rankenos yra ir kablys suvyniotam 5 metrų ilgio laidui pakabinti. Naudojama šluostė yra plaunama, todėl ji tarnaus pakankamai ilgą laiką.

Tiesa, pastebėsite, kad šis „Deerma ZQ100“ prietaisas Gearbest.com portale yra vertinamas 4,39 žvaigždutėmis ir turi nemažai atsiliepimų. Tačiau panašu, kad į vertinimus neverta kreipti dėmesio, nes įvyko kažkokia techninė klaida ir visi pirkėjų komentarai sukasi apie dulkių siurblį – visai kitą prietaisą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(0)
(5)
(-5)

Komentarai (1)