Iš Čekijos sandėlio su 40 % nuolaida išparduodamas vienas geriausių LED šviestuvų iš Kinijos - 95CRI, 2200Lm, specialūs režimai, nuotolinis valdymas ir labai geri atsiliepimai („Yeelight JIAOYUE YLXD05YL“ kaina, Specifikacijos, Atsiliepimai, Video)  ()

„Xiaomi Yeelight JIAOYUE YLXD05YL 480 LED“ - tai 480 mm skersmens apvalus pakabinamas šviestuvas. Jo šviesos spalvos temperatūrą galima reguliuoti 2700 – 6000 K, o ryškumas siekia iki 2200 lm, todėl sau tinkančius ir patinkančius nustatymus suras kiekvienas. Geriausia tai, kad 25 W šviestuvas naudoja mažai elektros, pirkėjai džiaugiasi ir galimybe jį valdyti pridedamu pulteliu ar išmaniosiomis programėlėmis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „Yeelight JIAOYUE YLXD05YL“ specifikacijos

  • Šviesos srautas:  iki 2200 liumenų.
  • Spalvos temperatūra: 2700 – 6000 K.
  • Galia: 25 W.
  • LED: 95 Ra spalvos atkūrimo indeksas.
  • Ryšiai: „Bluetooth“ ir „WiFi“.
  • Patalpos dydžio rekomendacijos: 15 – 20 m2.
  • Tvirtinimo būdas: paviršinis ant lubų.
  • Išskirtinės funkcijos: atsparus dulkėms (IP50); valdymas išmaniosiomis programėlėmis „MIJIA APP“ ir „Yeelight APP“ bei pridedamu pulteliu. Specialus „mėnesienos“ režimas
  • Matmenys ir svoris: 48 x 48 x 8 cm; 1,76 kg.

„Yeelight JIAOYUE YLXD05YL“ kaina:

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • Gearbest - €79,21  
  • iš Čekijos sandėlio; 40 % nuolaida, siuntimas į Lietuvą - €5,26.
  • 97.90€ - iš Kinijos sandėlio + 19.58€ siuntimas į Lietuvą
  • Daugiau apšvietimo pasiūlymų specialiame išpardavime „Yeelight LED Ceiling Light“.

„Yeelight JIAOYUE YLXD05YL 480 LED“ – tai didelis pakabinamas šviestuvas, kurio diametras – 48 cm, o storis – 8 cm. Išskirtinė jo savybė - itin aukštas spalvų atkūrimo indeksas, siekia net 95 CRI (Ra) ir didelis ryškumas - šviesos srautas siekia 2200 Lm. Tad jis šviečia ne tik labai ryškiai, bet ir malonia, spalvų neiškreipiančia šviesa. 

Jis yra lengvai valdomas tiek pulteliu, tiek išmaniąja programėle. Geriausia tai, kad jam įrengti pakanka vos 5 minučių, jei esate pasiruošę, nes teoriškai jam nereikalingi jokie jungtukai. Žinoma, jungtuką ant sienos galite pasilikti, tačiau tikėtina, kad paskui jo dažnai nenaudosite. Kaip taip gali būti?

„MIJIA APP“ ir „Yeelight APP“ išmaniosios programėlės leidžia lengvai valdyti šviestuvą, tačiau pakuotėje rasite ir pultelį (kuris naudoja CR2032 bateriją), veikiantį su daugeliu „Yeelight“ pakabinamų šviestuvų. Šis įrenginys turi „Bluetooth“ ir „WiFi“ modulius, todėl prie jo prisijungti nėra sunku.

Per atstumą galima ne tik įjungti/išjungti šį šviestuvą, bet ir nustatyti skleidžiamos šviesos spalvos temperatūrą (nuo 2700 iki 6000 K) bei ryškumą.

Įdomiai atrodo vadinamasis „mėnesienos“ režimas, kuomet didelis apvalus šviestuvas skleidžia vos 1,5 liumenų šviesą – ji yra labai blausi, bet kambariui suteikia įdomią atmosferą.

Kalbant apie kambarį, „Yeelight JIAOYUE YLXD05YL 480 LED“ idealiai tinka 15 – 20 kvadratinių metrų kambariui. Jis pasižymi malonia šviesa ir minimalistiniu dizainu, kuris per daug netraukia dėmesio. Tiesa, tai galite nuspręsti patys – yra vienspalvio ir žvaigždėto gaubto versijos. Plastikinis korpusas nepraleidžia dulkių, todėl viduje vabzdžių kapinių tikrai nerasite.

„Yeelight JIAOYUE YLXD05YL 480 LED“ yra stilingas, lengvas, paprastai montuojamas ir įrengiamas šviestuvas su daugybe nustatymų. Nepaisant to, kad jis yra gana didelis, jis gali net padėti sutaupyti. Jo galia siekia tik 25 W, tačiau jis šviečia beveik lygiai taip ryškiai kaip dvi senamadiškos 100 W lemputės.

Šviesa taip pat yra maloniai paskleidžiama kambaryje. Todėl nieko keisto, kad „Yeelight JIAOYUE YLXD05YL 480 LED“ yra taip gerai vertinamas pirkėjų.

„Yeelight JIAOYUE YLXD05YL 480 LED“ vaizdo įraše

„Yeelight JIAOYUE YLXD05YL“ atsiliepimai

Vidutinis „Yeelight JIAOYUE YLXD05YL 480 LED“ šviestuvui skirtas pirkėjų įvertinimas Gearbest.com portale – 4,75 žvaigždutės iš 5. Kaip trūkumus kai kurie pirkėjai išskyrė spalvų nebuvimą (skleidžiama tik gelsva ar balta spalva) ir tai, kad nėra galimybės šio šviestuvo prijungti prie „Mi Home“ programėlės. Tiesa, kai kurie pirkėjai teigė, kad „Mi Home“ programėlė visgi veikia ir su šiuo šviestuvu. Kiti teigė, kad iki tobulybės tetrūksta judesio daviklio, o tretiems atrodo, kad šviestuvo korpusas galėtų būti tvirtesnis. Štai keletas atsiliepimų:

  • T. Sawyer: „Už tokią kainą alternatyvų tiesiog nėra - puikus lengvai montuojamas šviestuvas. Tereikia prijungti du laidus į specialią jungtį – paspaudi mygtukus, įkiši laidus ir paleidi. Svarbu, kad laidai neliestų metalinio šviestuvo pagrindo – nepalikite atvirų laidų. Šviestuvui sumontuoti tereikia dviejų 5 mm skylių, pats šviestuvas yra labai lengvas, o varžtai pridedami. Šviesa labai tolygiai sklinda iš visų 480 mm, nėra vietų, kur šviesa būtų labiau koncentruota. Ryškumas daro įspūdį. Naudoju šilčiausią šviesos spalvos temperatūros (2700 K) ir ryškiausią nustatymą. Manau, kad šviesa šis šviestuvas gerokai pranoksta 120 W kaitrines lemputes. Esu įrengęs 12 tokių šviestuvų, nei su vienu neturėjau problemų“.
  • Tigran: „Šį šviestuvą pasirinkau dėl jo dydžio – jis puikiai tiko 12 kvadratinių metrų vaikų kambariui. Montavimas buvo labai paprastas, truko gal 5-10 minučių, įskaitant seno šviestuvo nukabinimą. Šviečia labai ryškiai, galima pasirinkti pakankamai šiltą šviesos spalvą (3000-4000 K). Paties šviestuvo kokybė yra labai gera, jį lengva valyti. Pultelis veikia, jį reikia suprogramuoti iš karto įrengus šviestuvą, bet tai nėra sunku. Tereikia palaikyti M ir OFF mygtukus kartu, tada juos paleisti, įjungti šviestuvą ir palaukti, kol sumirksės LED“.
  • Evgeny: „Lengvai montuojamas net ir ne tokiems nagingiems žmonėms. Instrukcijos yra labai aiškios. Pultelis buvo geras priedas, nes man nepatinka programėlė (prašo visokių nereikalingų leidimų – kam šviestuvui mano mikrofonas, SMS, kontaktai ir t. t.?). Pulteliu gali lengvai naudotis visi. Ryškumo diapazonas yra įspūdingas – galima surinkinėti LEGO modelius be papildomos stalinės lempos. Kai gausiu žmonos leidimą, pirksiu dar kelis tokius šviestuvus“.
  • Gianluca: „Esu absoliučiai patenkintas šiuo gaminiu. Puikus maksimalus ryškumas, daug nustatymų programėlėje, gali būti naudojamas ir su įprastu jungtuku. Prisimena paskutinius nustatymus. Ateityje norėčiau jį valdyti ir balsu per „Amazon Alexa“ ar „Google Home Assistant“. Tikrai pirksiu ir kitiems kambariams“.

Daugiau „Yeelight JIAOYUE YLXD05YL 480 LED“ atsiliepimų surasite straipsnyje „Namuose įsirengiau jau 12 tokių šviestuvų - apšvietimo kokybė tiesiog nesulyginama su pigiais analogais“. Įdomausi pirkėjų atsiliepimai apie masiškai perkamą šviestuvą „Xiaomi Yeelight JIAOYUE YLXD05YL“ (Video)

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(6)
(-3)

Komentarai ()