„Jeep“ paskelbė vieną didžiausių automobilių remonto kampanijų. Šie modeliai atšaukiami jau antrą kartą  ()

„Jeep“ paskelbė vieną didžiausių automobilių remonto kampanijų per pastaruosius kelerius metus, informuojama „Žinių radijo“ laidoje „Piko minutės“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Suklusti reikėtų visiems „Wrangler“ ir „Grand Cherokee“ savininkams, kurie turi modelius hibridine pavara.

Aišku, šios atšaukimo kampanijos priežastis gan smulkmeniška – dėl programinės įrangos sutrikimo atsijungia priekinio stiklo šildymas. Tai negresia niekuo ypatingai nemalonaus ir automobilis gali būti lengvai eksploatuojamas toliau.

Tvirtas kaip tankas, stilingas, įspūdinga kobalto baterija, 70 sporto režimų, puikiai veikia ir geros kainos. Rekomenduoju (Foto, Video, „Kospet Tank T2“ apžvalga)
11156 6

„Kospet Tank T2“ - vienas naujausių ir pačių geriausių šios kompanijos išmaniųjų laikrodžių, kokius esu bandęs. Karinio tvirtumo, labai puikaus dizaino ir vartotojo sąsajos, įspūdinga kobalto baterija, daugybė ir tiksliai matuojamų sveikatos rodiklių, sporto režimų, sklandus veikimas, šauni APP ir nuostabiai gera kaina.

Išsamiau

Greičiausiai tokių automobilių savininkai net nebus kviečiami į remonto dirbtuves, jų priekinių langų šildymo sistemas sutvarkys tada, kai jie atvažiuos į planinį aptarnavimą.

Tačiau neramina tai, kad per keturis pastaruosius mėnesius šie modeliai atšaukiami jau antrą kartą. Praėjusį lapkritį gamintojas tokių modelių savininkų prašė nekrauti savo akumuliatorių dėl gaisro pavojaus.

 

Tiesa, tada buvo remontuojami tik 30 tūkstančių „Plug-In“ sistemas turinčių „Jeep Wrangler“ modelių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Žinių Radijas
(0)
(0)
(0)

Komentarai ()

Susijusios žymos: