Profesoriaus vaizdo registratorius nufilmavo kaktomušą su virstančiu betonvežiu (Video)  (6)

"Pats to momento nebegaliu prisiminti, - šypsodamasis pasakoja per šiurpią avariją nenukentėjęs veterinarijos specialistas. – Negaliu prisiminti ir kaip viskas įvyko. Vaizdo įraše matyti, kaip betoną vežęs sunkvežimis staiga pasviro 45° kampu ir trenkėsi į mano automobilio priekį."


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ko gero, Teksase (JAV) veikiančios kompanijos "A&M" profesorių Guaną Zhu galima vadinti gimusiu po laiminga žvaigžde. Mokslininkui stebuklingai pavyko išlikti gyvam šiurpiame eismo įvykyje, kurio metu į jo vairuojamą automobilį kaktomuša rėžėsi ant šono virstantis betonvežis.

G. Zhu jau vienus metus vežiojosi prie priekinio automobilio stiklo pritvirtintą vaizdo registratorių. Jo filmuoti kadrai niekuo nenusileidžia, o gal net ir pranoksta labiausiai kraują stingdančius Holivudo kaskadininkų triukus. Skirtumas toks, kad viskas įvyko iš tikrųjų ir netyčia.


"CBS News" praneša, kad profesorius ne tik liko gyvas, bet ir išvengė sunkesnių sužalojimų. Ne taip baisiai, kaip galima įsivaizduoti, po avarijos atrodė ir jo vairuotas vienatūris: nors priekinė jo dalis sugurinta į druzgus, priekinis stiklas, nors ir įskilo, liko savo vietoje. Ką bekalbėti apie likusią automobilio dalį.



Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(9)
(3)
(-3)

Komentarai (6)

Susijusios žymos: