„Ech, dubinuška, uchnem!“ Improvizuota po ledu panirusio džipo gelbėjimo operacija Rusijoje (Video)  (3)

Rusijoje nėra padėties be išeities. Ten vyrai ne tik konservus plikomis rankomis atidarinėja, bet ir po ledu panirusius automobilius su „pagaliuku“ („dubinuška“) traukia. O ką daryt, jei žvejus atvežęs SUV vežimaitis tik mukt ir paniro eketėje vidur Baikalo ežero? Negi dabar sraigtasparnį MI-8 kviesi? (Kitos transporto priemonės į tokią gelbėjimo operaciją vargu ar leisis, o atominiai ledlaužiai ežerais, nors ir giliausiais pasaulyje, neplaukioja…).


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Juokas juokais, tačiau pasimokyti iš šios nekasdieniškos situacijos tikrai yra ko. Visų pirma, kokio krieno trenktis automobiliu iki pat eketės? Antra – nėra padėties be išeities. Iš kurios pusės pažvelgsi, o nepavydėtinoje situacijoje atsidūrę žvejai po ledu panirusi džipą savo rankomis ištraukė – be jokios specialios technikos ar specialiųjų tarnybų.

Pakako nugenėto rąstigalio, lyno, iš lentgalių paskubomis sumeistrautos „paletės“ ir… grąžto. Na, ir dar šiek tiek košės galvoje. Ne veltui aplink eketę gausiai susispietę žuvautojai šūkčiojo „Bravo!“

Sprendimas – labai paprastas: viską pamatysite ir be žodžių suprasite rusiškai apdainuotame vaizdo siužete. Bėda tik, kad automobilis niurktelėjo atvirais langais. O kad tau salone bent koks žuveliokas būtų likęs… Būtų kaip tik į konservus. O kas nematė konservų plikomis rankomis atidarinėjančių vaikinukų, gali tai padaryti spustelėję šią nuorodą.

Vaizdo siužetas

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(13)
(0)
(0)

Komentarai (3)