Žvalgyba skelbia sensacingą informaciją: iranietiškus dronus prieš Ukrainą paleidžia visai ne rusai!  ()

Iranas į Rusijos Federaciją atgabeno 18 naujų bepiločių orlaivių, praneša Ukrainos gynybos ministerijos vyriausiasis žvalgybos direktoratas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vasario 10 dieną Ukrainos gynybos ministerijos Vyriausioji žvalgybos direkcija perėmė dviejų savo darbą koordinavusių bepiločių orlaivių-kamikadzių operatorių operatorių garso įrašą. Vyrai kalbėjo kurdų kalba.

Vasario 14 d.,  Karo studijų instituto analitikai (ISW) negalėjo atpažinti tarmės iš garso įrašo, tačiau gali būti, kad dronų operatoriai yra Irano revoliucinės gvardijos (IRGC) atstovai.

Gali būti, kad Rusijos Federacijos teritorijoje yra IRGC kovotojų, kurie visiškai kontroliuoja visų prieš Ukrainą nukreiptų bepiločių orlaivių-kamikadzių paleidimą.

Youtube sprogdinantis ir lietuvių puikiai vertinamas! Štai ką sugeba 5in1 robotas iš „Xiaomi“ ekosistemos (Video, „Roidmi EVA“)
5916 3

„ROIDMI EVA“ yra „Xiaomi“ ekosistemos kompanijos produktas, sulaukęs stulbinamo dėmesio ir sėkmės. Ir dabar šis neregėtų galimybių įrenginys už specialią kainą.

Išsamiau

Anksčiau britų leidinys „The Guardian“ paskelbė straipsnį, kuriame teigiama, kad ne taip seniai Teheranas į Maskvą pristatė 18 naujų tolimojo nuotolio dronų. Tuo pat metu gabenimui buvo naudojami valstybiniai orlaiviai ir flotilė.

Yra žinoma, kad Iranas tiekė Rusijos Federacijai 6 bepiločius orlaivius „Mohajer-6“ ir 12 „Shahed-121 ir 129“, kurie turi antžeminio smūgio galimybes ir yra skirti kroviniams pristatyti į taikinį ir grįžti į bazę, skirtingai nei „Shahed-131 ir 136“, kurie po kontakto sunaikinami.

 

Rusijos karo tinklaraštininkai taip pat pareiškė, kad Iranas orlaiviu Il-76 pristato karinius krovinius į Rusijos Federaciją.

Rusijos Federacija ir toliau pasitiki Iranu dėl karinės ir technologinės paramos Ukrainoje, o kai kurie Irano darbuotojai greičiausiai yra Ukrainoje, tiesiogiai remiantys Rusijos atakas prieš Ukrainos civilinę infrastruktūrą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(22)
(24)
(-2)

Komentarai ()