„Kojos tapo panašios į degtukus“. „The Mirror“ šaltinis skelbia, kuo gydomas Putinas  (1)

V. Putinas sparčiai netenka svorio ir yra „gydomas“ įvairiais vaistais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos diktatorius Vladimiras Putinas yra apsvaigęs nuo stiprių narkotikų. Jis vartoja „labai stiprius stimuliatorius“ dėl blogėjančios sveikatos būklės. Tai pareiškė Rusijos politologas, buvęs Maskvos tarptautinių santykių instituto, rengiančio žvalgybos pareigūnus ir diplomatus, profesorius Valerijus Solovėjus, praneša „The Mirror“.

Pasak jo, diktatorius gydomas nuo vėžio ir neurologinių ligų. V. Putinas sparčiai netenka svorio, o dėl menko gydymo efektyvumo jis jaučiasi „labai nusivylęs“ ir „visiškai nusiminęs“.

„Pažiūrėkite, jei pamatysite tikrąjį Putiną einantį, pastebėsite, kad jo kojos tapo panašesnės į degtukus. Jis neteko daug svorio...“, - sakė Solovėjus, pridurdamas, kad medikai Putino svorio kritimą slepia medvilniniais pamušalais. Solovėjus taip pat teigia, kad Putinas vartoja narkotikus, kad neatrodytų visiškai silpnas ir ligotas.

 

Solovėjus, remdamasis šaltiniais V. Putino aplinkoje, pridūrė, kad diktatoriui reikėjo intensyviai ruoštis neseniai vykusiam Kinijos prezidento Xi Jinpingo valstybiniam vizitui.

„Gydytojai jį susitikimui su Xi Jinpingu ruošė dvi ar tris dienas. Jis turėjo ilsėtis, vartoti tam tikrus vaistus, kad „išgyventų“ trijų ar keturių valandų derybas ir atrodytų įtikinamai. Tačiau Xi Jinpingo neįmanoma apgauti“, - pažymėjo Solovėjus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(129)
(5)
(124)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: