Galinga jėga! „Spartan“ tankistai parodė savo darbą iš arti (Video)  ()

Tankistai yra labai motyvuoti žmonės. Jie visada pirmieji stoja į mūšį, o jų profesinis lygis leidžia išgelbėti daugybę gyvybių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tankai yra puolamieji ginklai, padedantys sunaikinti priešus ir pralaužti įtvirtinimus. Ukrainos nacionalinės gvardijos „Spartan“ brigados darbo vaizdo įrašą „Telegram“ paskelbė Ukrainos vidaus reikalų ministras Ihoris Klymenko.

Kovotojai teigė, kad tankistai yra labai motyvuoti žmonės. Jie visada pirmieji stoja į mūšį, o jų profesinis lygis leidžia išgelbėti daugybę gyvybių.

Ši technika aktyviai naudojama puolime, ypač Zaporižios kryptimi. Tanko patranka leidžia pašalinti bet kokius taikinius.

„Šios mašinos kalibras yra labai destruktyvus“, – sakė kariai.

Nacionalinės gvardijos brigada taip pat teigė, kad galingas kalibras leidžia naikinti priešo pozicijas, rusų techniką, savo šarvuotu „kūnu“ apsaugo atakuojančius pėstininkus, kurie atakuoja priešo apkasus. Rusų okupantų naikinimas tęsis.

Rugsėjo 14-ąją Ukrainoje buvo minima ir Tankų kariuomenės diena. 2023 m. rugsėjo 9 d. Ukrainos prezidento dekretu buvo nustatyta atitinkama data. Iki šalyje ši iškilminga data buvo švenčiama antrąjį rugsėjo sekmadienį, kuri buvo paveldėta iš Sovietų Sąjungos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(14)
(0)
(14)

Komentarai ()