„Kremliui iš Balkanų atkeliavo nauja „dovana“. Rusija apstulbusi. Kas nutiko (Foto)  ()

Serbijos prezidentas Vučičius Belgrade susitiko su NATO generaliniu sekretoriumi Stoltenbergu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Po žinios apie Bideno ir Xi susitikimą, stipriai supurčiusį propagandos pasaką apie „Rusijos ir Kinijos bloką prieš Vakarus“, Kremliui ir Užsienio reikalų ministerijai iš Balkanų atkeliavo nauja „dovana“.

Serbijos prezidentas Vučičius Belgrade susitiko su NATO generaliniu sekretoriumi Stoltenbergu, su kuriuo, kaip teigia propaganda, Rusija „kariauja Ukrainoje“.

Serbų prezidentas apstulbusiems Rusijos obligacijų nešiotojams pasakė, kad Serbijai svarbu bendradarbiauti su NATO ir KFOR (red. - Kosovo pajėgos yra NATO vadovaujamos tarptautinės taikos palaikymo pajėgos Kosove), kurie užtikrina saugumą Kosove ir Metohijoje.

Požiūris pragmatiškas, Serbija nesiruošia stoti į NATO ir jai tai nėra būtina: „Turėsime plėtoti santykius su NATO, bandyti susigrąžinti prarastą pasitikėjimą, bet mes ir toliau pavydžiai saugosime savo karinį neutralumą“.

Paklauskime Rusijos lyderių ir jų analitikų: kodėl Serbija neprisijungia prie jūsų KSSO? Kas ką tik parodė didžiausią veiksmingumą konflikte tarp Azerbaidžano ir Armėnijos?

Jūsų Balkanuose nėra. Ten NATO ir Serbija vykdo bendras pratybas.

 

Apie tai rašo „Telegram“ kanalas „SerpomPo“ - save pristatantis, kaip pjautuvas Kruviniems diktatoriams, vagišiams valdininkams, nekompetentingiems politikams, gobšiems oligarchams ir kvailiems paprastiems žmonėms.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(254)
(3)
(251)

Komentarai ()