Degtinė – armijos varomoji jėga. Rusai rengia tikrą revoliuciją (Video)  ()

Rusai fronte ir be degtinės?


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos armija ir degtinė taip natūraliai asocijuojasi tarpusavyje, kad netikėta išgirsti, jog Vladimiro Putino kariams bus uždrausta gerti alkoholį vilkint uniformą. Kol kas ši idėja rutuliojama propagandos priemonėmis, bet kadangi ji užgimė, tai nėra atsitiktinumas. „Antroji pasaulio armija“ turi daug problemų dėl alkoholio.

Rusijos propagandistas Vladimiras Solovjovas į eterį metė keletą labai iškalbingų ir drąsių žodžių. Jis nori, kad Rusijos armijoje būtų uždraustas alkoholis fronte esantiems kariams. Dėl degtinės, kuri yra visagalė „antroje pasaulio armijoje“, armija turi daug problemų. Tačiau be jos kareiviai fronte nebūtų tokie drąsūs ir narsūs.

Vladimiras Solovjovas, arba „Vladimiro Putino žiniasklaidos kareivis“, šiek tiek papasakojo apie girtavimą Rusijos armijoje ir pripažino, kad draudimas turi vieną pateisinimą. Viskas dėl to, kad ukrainiečiai nuodija alkoholį ir parduoda jį okupantams, o rusai tokie patiklūs, kad be didelių abejonių perka neaiškų daiktą. O paskui jie miršta agonijoje.

Bet kaip galima įsivaizduoti šiandien blaivią Rusijos armiją? Degtinė yra jos varomoji jėga.

Vieno dalyko Solovjovas nepridūrė, kad degtinės paklausa tarp jo tautiečių tokia didelė, kad iš šalies atvežtos atsargos greitai baigiasi. Ir tada kareiviai geria viską, kas pakliūva į rankas.

 

Tiesa ta, kad rusų kariai geria per daug, todėl yra pavojingi sau ir savo vadams. Jie siunčiami į mūšį be pasiruošimo, dažnai į prarastas pozicijas ir kaip patrankų mėsa. Nenuostabu, kad kovinę įtampą ir baimę dėl savo gyvybės jie skandina degtinėje. Tai pakeičia nuskausminamuosius vaistus ir suteikia drąsos.

 

Kareiviai geria kaip drakonai, o karininkai ne ką geresni. Tokia girta armija mažiau veiksminga fronte ir tampa lengvu taikiniu.

Tačiau girtavimo problema Rusijoje yra neišsenkanti tema, kuri Vladimiro Putino ir jo valdančiosios komandos visiškai nedomina. Vladimiras Solovjovas ragina uždrausti girtavimą armijoje, nes neseniai pats joje lankėsi ir savo akimis matė, kaip geria jo tautiečiai. Esmė ta, kad jis lygiai taip pat gali planuoti užkariauti visą Europą per savaitę arba Kyjivą per tris dienas.

Rusai fronte ir be degtinės? Tai tiesiog neįmanoma.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(59)
(0)
(59)

Komentarai ()