[Žinios trumpai] Kas tas paslaptingas žmogus, matytas su Putinu „Pergalės dienos“ parade – pakurstė gandus apie valdžios paveldėjimą (Video)  ()

Gandai apie galimą Rusijos prezidento Vladimiro Putino įpėdinį pasklido dėl jo veiksmų per Pergalės dienos paradą Maskvoje gegužės 9 d.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Socialiniuose tinkluose pradėjo plisti vaizdo įrašai, kuriuose Putinas per paradą kalbasi su paslaptingu vyru – kai kurie spėlioja, kad šis žmogus vieną dieną pakeis Rusijos lyderį.

Ukrainos lenktyninių automobilių vairuotojas Igoris Sushko savo „Twitter“ puslapyje pasidalijo klipu, kuriame matomas Putinas besikalbantisu su paslaptinguoju vyru. Sushko teigė, kad žmogus, su kuriuo kalbėjosi Putinas, buvo Dmitrijus Kovaliovas.

„Jaunuolis, su kuriuo Putinas ilgai ir nuoširdžiai bendravo Raudonojoje aikštėje, yra prezidento administracijos departamento vadovas Dmitrijus Kovaliovas“, – tviteryje parašė jis.

„Newsweek“ nesugebėjo savarankiškai patikrinti, ar tai tikroji vyro tapatybė. Savo tviteryje Sushko taip pat sakė, kad šiuo metu vyro tapatybė vis dar nepatvirtinta.

 

„Iš karto pradėjo sklisti gandai, kad jis gali būti Putino pasirinktas įpėdinis“, – pridūrė Sushko.

Į naujienas orientuotas „Telegram“ puslapis „Baza“ taip pat teigė, kad Putinas kalbėjosi su Kovaliovu ir kad jis yra potencialus lyderio įpėdinis.

 

 

„Telegram“ įraše taip pat buvo pasidalinta kitomis su Putinu kalbėjusio asmens nuotraukomis ir pateikta informacija apie Kovaliovą.

Dmitrijui Kovaliovui šiuo metu yra 36 metai ir, pasak „Baza“, jis vadovauja vienam iš prezidento administracijos padalinių.

Nors Putinas viešai nepaskelbė, kad pasitrauks iš Rusijos vadovo pareigų, tebebuvo nuolat spėliojama apie jo sveikatą. Pasklido daug gandų, kad jis gali sirgti Parkinsono liga ar vėžiu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(7)
(20)
(-13)

Komentarai ()