Bando prastumti savo naujausią idėją. „Staiga pradėjo daug kalbėti apie derybas“ (Video)  ()

V. Putinas ir Baltarusijos diktatorius „staiga pradėjo daug kalbėti apie derybas“.


A. Lukašenka ir V. Putinas
A. Lukašenka ir V. Putinas
© Stop kadras | https://www.youtube.com/watch?v=3X6587lT0hw&t=3s

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Politikos apžvalgininkas Valerijus Karbalevičius per „Radio Svoboda“ atkreipia dėmesį į naujausio A. Lukašenkos vizito pas V. Putiną ypatybes.

Jei per paskutinius susitikimus jie beveik nieko nekalbėjo apie karą Ukrainoje, tai šį kartą derybos buvo beveik visiškai skirtos tik tam klausimui.

Antras bruožas, į kurį atkreipia dėmesį stebėtojas, yra tai, kad A. Lukašenka niekada anksčiau taip netapatino savęs su Rusija, kaip šio susitikimo metu.

„Čia matau labai įdomų posūkį. Vladimiras Putinas labai susirūpinęs dėl Taikos forumo Šveicarijoje, kurį inicijavo Ukraina. Tikėtina, jog ten bus nemažai lyderių iš įvairių šalių. Ir šis forumas akivaizdžiai nėra palankus Rusijai. Ji dėl to susirūpinusi ir norėtų kaip nors tai neutralizuoti. O su Aleksandro Lukašenkos pagalba V. Putinas ir bandė neutralizuoti šį forumą.“

[Vokietija!] Už mažiausias kainas puikios kokybės „KKmoon“ lazeriniai nivelyrai: 16 linijų, 2 baterijos, pulteliai ir net APP - fantastiški daiktai remonto ir statybų darbams
2119 1

Mažiausia kaina!

Iš Vokietijos

Ribotas kiekis

Labai gausios pakuotės - papildomi priedai, laikikliai, stovai + 2 baterijos!

16 linijų, žalios spalvos 532nm lazeriai

Valdomi su mygtukais, pulteliu ir APP

Išsamiau

Kaip pažymi V. Karbalevičius, V. Putinas ir A. Lukašenka „staiga pradėjo daug kalbėti apie derybas. Be to, remiantis „Stambulo dokumentu“, kurį šalys parafavo pirmaisiais mėnesiais po karo pradžios. Įdomu, nes Rusija buvo pasirengusi daryti dideles nuolaidas.

 

Analitikas primena, kad pagal Stambule pasiektus susitarimus demarkacinė linija turėtų driektis palei sieną, kuri buvo fiksuota iki Rusijos agresijos pradžios 2022 metais. Mainais už tai Ukraina atsisakytų stoti į NATO.

„Tai yra meduolis, kurį Rusija siūlo Ukrainai ir Vakarams. Ji tikisi, kad Ukraina jį priims. Ir tokiu būdu bus galima sujaukti Šveicarijos forumą. A. Lukašenka atvyko tik paskelbti šią naują V. Putino idėją“, – sako V. Karbalevičius.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(2)
(25)
(-23)

Komentarai ()