„Užimtas“ visas Detroitas. Katastrofa. JAV gali lemti Rusijos pergalę  ()

Rusai naudojasi pranašumu ir lėtai, bet stabiliai žengia į priekį keliose fronto srityse.


Detroitas
Detroitas
© Barbara Eckstein, CC BY 2.0 | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Aerial_View_of_Downtown_Detroit.jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nuo šių metų pradžios Rusijos pajėgos užėmė daugiau nei 360 kvadratinių kilometrų teritoriją – Detroito miesto (JAV) dydžio plotą.

Rusijos pajėgos veržiasi iš pozicinio karo ir vėl pradeda manevruoti mūšio lauke dėl JAV karinės pagalbos teikimo Ukrainai vėlavimo. Šiuo metu Ukraina negali išlaikyti savo dabartinės padėties be greitos JAV pagalbos. Tai teigia Karo studijų institutas (ISW).

Priešlėktuvinės gynybos trūkumas lėmė tai, kad Ukrainos pozicijas nuolat atakuoja Rusijos lėktuvai, o Rusijos armija tuo naudojasi šarvuotų kolonų pakėlimui.

[Vokietija] Tik 90€ ir tokios galimybės! Fantastiškas langų valymo robotas su DI. Paskutiniai vienetai (Video, „Liectroux HCR-09“)
2927 2

Ypatingai gera kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Nuostabios galimybės

Ribotas kiekis

Išsamiau

„Rusai turi pranašumą ir lėtai, bet stabiliai žengia į priekį keliose fronto srityse. Nuo šių metų pradžios Rusijos pajėgos užėmė daugiau nei 360 kvadratinių kilometrų – plotą, kuris prilygsta Detroitui. JAV politikos formuotojai turi susidurti su realybe, kad tolesnis Amerikos karinės pagalbos atidėliojimas ar nutraukimas lems Rusijos proveržį 2024 ir 2025 m. ir galiausiai Rusijos pergalę“, – rašo analitikai.

Didelis JAV karinės pagalbos delsimas jau lėmė raketų trūkumą Ukrainoje. Visa tai verčia Ukrainą priimti sunkius sprendimus dėl oro gynybos sistemų paskirstymo tarp užnugario ir fronto dalinių, dėl kurių fronto linijos kariai tampa labiau pažeidžiami oro atakų.

 

Analitikai daro išvadą, kad tik JAV gali aprūpinti Ukrainą tokio masto oro gynybos sistemomis, kurios yra būtinos norint žymiai padidinti Ukrainos oro gynybos pajėgumus.

ISW mano, kad JAV turi 2 tolesnių veiksmų variantus – suteikti pagalbą Ukrainai stabilizuoti fronto liniją arba leisti Rusijos pajėgoms laimėti ir peržengti NATO sienas nuo Juodosios jūros iki Lenkijos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(72)
(31)
(41)

Komentarai ()