„Ką tik kirto raudoną liniją. Tai itin saugomas objektas.“ Tai rimta. Gali būti branduolinis smūgis Ukrainai (Video)  ()

Tai itin saugomas objektas.



© @Ekrano kopija

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos smūgis į Rusijos karinį radarą „Konteineris“ gali būti interpretuojamas kaip Kremliaus branduolinės „raudonosios linijos“ peržengimas.

Prieš savaitę, balandžio 11 d., Rusijos Kovylkino kaime Mordovijoje karinį dalinį Nr.84680 užpuolė Ukrainos dronas. Tai yra Rusijos branduolinės atgrasymo sistemos dalis. Tai teigiama „Newsweek“ straipsnyje.

Kovylkino mieste yra 590-asis atskiras Rusijos ginkluotųjų pajėgų radiotechnikos centras. Jame įrengtas 29B6 radaras „Konteineris“, kurio užduotis – aptikti raketų paleidimus iki 3 tūkst. km atstumu.

[Vokietija] Fantastiškai geros kainos 4in1 suvirinimo aparatas. Tinka ir profesionalams. Paskutiniai vienetai
8221 6

Labai gera kaina

Iš Vokietijos, itin retas atvejis

Greitas ir saugus pristatymas

Paskutiniai vienetai

Ypatingai kokybiškas ir funkcionalus įrankis

Išsamiau

Kalbame apie didžiulį 34 m aukščio ir 1,3 km ilgio radarų tinklą. Būtent šis svarbus Rusijos ginkluotųjų pajėgų karinis objektas praėjusią savaitę buvo užpultas. Kremlius ir Rusijos gynybos ministerija apie tai, kas nutiko, nutylėjo.

Ukraina ką tik kirto raudoną liniją. Tiesa apie incidentą į internetą nutekėjo per žiniasklaidą. „Drono ataka prieš Rusijos karinį radarą greičiausiai kerta vieną iš raudonųjų Maskvos linijų, susijusių su galimu branduolinio ginklo panaudojimu“, – rašo „Newsweek“.

 

Straipsnyje pažymima, kad smūgis gali būti interpretuojamas kaip vieno iš atnaujintos Maskvos branduolinės doktrinos, kurią 2020 metais pasirašė Rusijos diktatorius Vladimiras Putinas, punktų pažeidimas.

Šiuo metu nežinoma, kaip smarkiai buvo sugadintas radaras „Konteineris“. Tai itin saugomas objektas, į objekto teritoriją patekti labai sunku.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(314)
(27)
(287)

Komentarai ()

Susijusios žymos: