[ŽT] „Mes laimėtume“. Stipri žinia iš Estijos  ()

Jei užpuls Rusija, Estija bus pasiruošusi atremti puolimą ir laimėti karą, sakė Estijos gynybos pajėgų vadas generolas Martinas Heremas.


Estija 2022 metais paskelbė, kad perka kelias HIMARS sistemas
Estija 2022 metais paskelbė, kad perka kelias HIMARS sistemas
© 3dmardivcommstrat (CC BY-SA 4.0) | https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_equipment_of_the_Estonian_Defence_Forces#/media/File:3dMarineDivisionHIMARS.jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Estijos gynybos pajėgų vadas generolas Martinas Heremas pažymėjo, kad šiuo metu nemato karinės grėsmės prie Estijos sienų. Jis paaiškino, kad šalis ruošiasi, o grėsmei išaugus stiprinami šalies gynybiniai pajėgumai. Generolo teigimu, Estija turi pakankamai laiko pasiruošti augančiai grėsmei.

Heremas taip pat pažymėjo, kad Estijai nereikia laukti NATO, nes NATO pajėgos jau yra šalies teritorijoje. „Šiandien sistema tokia, kad NATO yra čia ir niekur nedingsta, o pajėgų buvimas didėja, kai atsiranda grėsmės požymių“, – aiškino generolas. Be to, NATO turi aiškius Estijos gynybos planus. Kaip pažymėjo Heremas, į šalį pratyboms atvyksta kariai, pasiruošę greitai reaguoti į grėsmę.

[Vokietija!] Puikios kokybės pripučiamos „Lixada“ SUP irklentės smagiausioms vandens pramogoms - ribotas kiekis (Video)
2645

Ypatingai geros kainos

Iš Vokietijos

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Išsamiau

Jis teigia, kad nuo pirmų Rusijos agresijos minučių padėties Baltijos jūroje kontrolę perims Estija, Suomija ir Švedija. Be to pietrytinėje Estijos dalyje bus dislokuoti koviniai dronai „Mini Harpy“, kurių nuotolis yra 90 kilometrų. Savo veikimo plote jie per 20 minučių gali rasti taikinius ir joks tankas neatlaikys jų smūgių. Žinoma, į Estijos teritoriją įžengiantį priešą stabdytų ir pėstininkai su šarvuota technika.

(50)
(3)
(47)

Komentarai ()