[ŽT] Triuškinantis pralaimėjimas. „Padarys Rusijai precedento neturinčią žalą.“ Labai gera diena Ukrainai  ()

Putinas patyrė triuškinantį pralaimėjimą.


Karas Ukrainoje
Karas Ukrainoje
© General Staff of the Armed Forces of Ukraine (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo.php?fbid=723848776594870&set=pb.100069092624537.-2207520000&type=3

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Balsavimas dėl pagalbos Ukrainai skyrimo JAV Kongrese buvo triuškinantis pralaimėjimas V. Putinui, teigia Vokietijos karo ekspertas, socialiniame tinkle „X“ rašantis Tendar slapyvardžiu.

„Tai buvo triuškinantis Putino pralaimėjimas. Pasekmių dar negalima iki galo įvertinti, tačiau jos neabejotinai yra reikšmingos. Tiek Ukrainos įstatymo projektas, tiek, tikėtina, įstatymo projektas dėl Rusijos lėšų nukreipimo į Ukrainą padarys Rusijai dar didesnę, precedento neturinčią žalą. Be ironijos, kad Rusijos pinigai bus naudojami Rusijos okupantams naikinti, yra dar vienas šalutinis poveikis. Daugelis Rusijos oligarchų tyliai kaltins Putiną dėl šios klaidos (vienos iš daugelio). Paprastai Putinas bandytų kompensuoti tokius smūgius duodamas šiems oligarchams ką nors mainais, tačiau dėl tokios apimties tai neįmanoma. Kalbame apie milijardus, kurie dings visiems laikams. Putinas vargu ar galės tai užglostyti, o jie taip pat to nepamirš. Įtampa Putino sistemoje neišvengiamai didės“, – pabrėžė jis.

[Vokietija] Tik 59€ už akumuliatorinį trimerį! Su 2 baterijomis, įkrovikliu, peiliais ir žaibišku pristatymu. Paskutiniai vienetai
4866 5

Mažiausia kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Ribotas kiekis

Su 2 baterijomis, įkrovikliu ir peiliais

Išsamiau

 

Ši parama, taip pat Europos parama, kuri dėl šio atidėjimo taip pat gerokai padidėjo, suteiks Ukrainos pajėgoms pranašumą atremti Rusijos puolimą, o gal net ir daugiau. Kiti veiksmai turi būti kruopščiai suplanuoti ir strategiškai apgalvoti, kad būtų galima išeiti iš aklavietės ir pasiekti Atstovų Rūmų priimtame įstatyme įtvirtintą pergalę. Trumpai tariant, tai buvo labai gera diena, pridūrė ekspertas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(174)
(3)
(171)

Komentarai ()

Susijusios žymos: