Rusiją sudrebino milžiniškas sprogimas. Į orą išlėkė degalinė. Sprogimo banga nušlavė viską 50 metrų spinduliu (Video)  (2)

Ugnis išplito į gyvenamuosius pastatus.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-08-15 Rusiją sudrebino milžiniškas sprogimas. Į orą išlėkė degalinė. Sprogimo banga nušlavė viską 50 metrų spinduliu (Video)  (2)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusiją sudrebino milžiniškas sprogimas. Į orą išlėkė degalinė.

Apie tai praneša Rusijos „Telegram“ kanalai.

Machačkaloje kilo didelio masto gaisras, ugnis išplito į gyvenamuosius pastatus. Soc. tinkluose pasirodė vaizdo įrašas, kuriame užfiksuota deganti degalinė, o vėliau tapo žinoma, kad gaisras kilo netoliese esančiame autoservise. Kaip praneša „Interfax“, žuvo 27 žmonės, 66 buvo sužeisti.

 

Machačkalos meras perspėja, kad toje vietoje gresia pakartotinis sprogimas, žmonės išvežami iš įvykio vietos. Gelbėtojų teigimu, gaisro plotas siekia 500 kvadratinių metrų.

 

Prieš vidurnaktį Rusijos vidaus reikalų ministerija pranešė, kad degalinėje sprogo tik du iš aštuonių kuro bakų, todėl kyla pakartotinių sprogimų pavojus.

 

Visiškai apdegė 13 automobilių, apgadinta daugiau nei 40.

Avarinės tarnybos pranešė, kad degalinėje sprogo dvi cisternos, po kurių degantis kuras kartu su sprogimo banga 50 metrų spinduliu apėmė žmones, kurie atvyko pasižiūrėti gaisro.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(12)
(0)
(12)

Komentarai (2)