Socialiniame tinkle "Facebook" galima kurti dokumentus  (0)

Programinės įrangos kūrėja bendrovė „Microsoft“ pristatė „Facebook“ skirtą aplikaciją „Docs“, su kuria vartotojai socialiniame tinkle gali kurti ir dalintis „Microsoft Office“ dokumentais. Specialiai „Facebook“ sukurtas įskiepis „Docs“ bus įdiegtas ir naujausioje biuro programinės įrangos pakete „Microsoft Office 2010“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Įskiepį „Docs“ kuria „Microsoft Future Social Experiences Lab“ (FUSE) padalinys. „Docs“ kūrimas, nuo idėjos iki pristatymo, truko trumpiau nei keturis mėnesius, prie įskiepio kūrimo dirbo nuolatinė penkių žmonių komanda.

Apie naujo „Microsoft“ įskiepio „Docs“, kuris šiuo metu yra beta stadijoje, startą trečiadienį paskelbė „Facebook“ vadovas Markas Zuckerbergas savo pranešimo konferencijoje „f8“ metu. Visi norintys išbandyti „Docs“ gali jį pasiekti per „Facebook“ puslapį www.facebook.com/docs arba per tinklalapį www.docs.com

Dokumentus „Word“, „Excel“ ar „PowerPoint“ formatu galima sukurti tiesiai „Docs“ aplikacijoje arba įkrauti iš savo kompiuterio. Pradėjus kurti dokumentą galima prie jo pakviesti prisijungti draugus, taip pat yra galimybė dokumentą padaryti viešą visai „Facebook“ bendruomenei. Dokumentus redaguoti galima tiesiai interneto naršyklėje arba su „Microsoft Office“ programomis, veikiančiose „Windows“ ar „Mac“ operacinėse sistemose.

Šiuo metu „Facebook“ turi daugiau nei 400 mln. vartotojų, kurie dalinasi nuotraukomis, vaizdo medžiaga ar nuorodomis su šeima, draugais ar bendradarbiais. Su „Docs“ įskiepiu vartotojai dabar galės kurti ir dalintis dokumentais naudodami jau gerai pažįstamus „Office“ programinės įrangos įrankius. „Office“ programine įranga naudojasi daugiau nei 500 mln. vartotojų visame pasaulyje. Visas naujienas apie „Docs“ socialiniam tinklui „Facebook“ galima sekti oficialioje „Twitter“ paskyroje http://twitter.com/docs4fb

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)