„TeliaSonera“ pirmoji pradėjo teikti 4G paslaugas Estijoje  (0)

„TeliaSonera“ grupei priklausanti telekomunikacijų bendrovė EMT pirmoji pradėjo teikti komercines 4G paslaugas Estijoje – Talino, Tartu ir Kohilos miestų centruose bei Talino technologijos universiteto Informacinių technologijų koledže. „TeliaSonera“ 4G tinklo plėtra Estijoje bus tęsiama 2011 metais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

4G ryšio tinklas atveria naujas galimybes naudotis nešiojamųjų kompiuterių paslaugomis, reikalaujančiomis didelio greičio ir talpos – tokiomis kaip tiesioginės vaizdo transliacijos, žaidimai realiuoju laiku, interaktyvioji televizija, internetinės konferencijos ir pažangūs sprendimai verslui. 

„TeliaSonera“ grupė, kuriai priklauso ir bendrovė „Omnitel“, pirmoji pasaulyje pradėjo teikti komercines 4G ryšio paslaugas. „TeliaSonera“ 4G paslaugos teikiamos Švedijoje, Norvegijoje, Suomijoje, Danijoje, o nuo dabar – ir Estijoje. 4G tinklai, suteikiantys iki 10 kartų didesnes plačiajuosčio interneto spartas nei 3,5G, jau veikia daugiau kaip 20-yje Šiaurės ir Baltijos šalių miestų. „Omnitel“ pirmoji Lietuvoje pradėjo 4G ryšio bandymus šių metų gegužės mėnesį ir šiuo metu juos atlieka jau 5 Lietuvos miestuose.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)