„Gyvenimas tinkle“ – tarptautinė TERENA konferencija Vilniuje  (0)

Naujo vieno iš didžiausių radijo teleskopo pristatymas, „smegenų žemėlapio“ moksliniai tyrimai, Europos mokslo ir studijų kompiuterių tinklų išskiriamo anglies dvideginio kiekio studija – tai tik keletas klausimų, kurie bus svarstomi gegužės 31 – birželio 3 d. vyksiančioje konferencijoje viešbučio „Reval Hotel Lietuva“ konferencijų centre Vilniuje (Konstitucijos pr. 20).


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

TERENA Networking Conference – didžiausia ir prestižiškiausia Europos mokslo ir studijų  kompiuterių tinklų konferencija, kurioje pristatomos kompiuterių tinklų technologijų, infrastruktūros ir paslaugų naujovės, jų taikymo mokslo ir studijų kompiuterių tinkluose galimybės. Toks renginys Pabaltijo šalyse bus surengtas pirmą kartą.

Pranešėjai iš JAV ir Europos aptars tinklo bei informacinių technologijų poveikį biologijos mokslui, tapatybės valdymo sistemų plėtojimo perspektyvas, jų naudą; nagrinės, kaip virtualūs socialiniai tinklai ir technologinės žinios veikia darbdavių poziciją saugumo bei darbuotojų elgesio klausimais. Pristatyti savo tyrimus, pasidalyti patirtimi bei idėjomis, užmegzti naujų ryšių į konferenciją susirinks daugiau kaip 500 mokslinių tyrimų tinklų specialistų ir vadovų iš Europos mokslo ir studijų organizacijų, universitetų ir kitų institucijų, IT pramonės.

Europos mokslo ir studijų kompiuterių tinklų asociacija TERENA yra forumas, skirtas bendradarbiavimui, naujovių kūrimui, keitimuisi žiniomis bei patirtimi, mokslo ir studijų bendruomenės naudojamų interneto technologijų, infrastruktūros ir paslaugų plėtros skatinimui. Prie šios tarptautinės konferencijos organizavimo Lietuvoje nemažai prisidėjo aktyvus asociacijos TERENA narys – Lietuvos mokslo ir studijų kompiuterių tinklas LITNET, kuriame dalyvauja ir Vilniaus universitetas.

Daugiau informacijos: http://tnc2010.terena.org/

Konferencijos programa: http://tnc2010.terena.org/schedule/

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: