HP „ePrint“ spausdintuvai suteiks galimybę patogiai spausdinti iš „Google“ programų  (0)

HP suderino savo „HP ePrint“ spausdintuvus su „Google Cloud Print“ technologija. Nuo šiol vartotojai gali spausdinti bet kuriuo HP spausdintuvu su internetinio spausdinimo funkcija „ePrint“ naudodami bet kurią programėlę ar paslaugą, kuri palaiko „Google Cloud Print“ technologiją.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

HP internetiniai, debesų kompiuterijos principus naudojantys spausdintuvai namams ir verslui yra pirmieji spausdintuvai rinkoje, kurie pasiekia pirkėjus jau suderinti su „Google Cloud Print“.

Sujungus „Google Cloud Print“ ir „HP ePrint“ spausdintuvus, spausdinti iš bet kurios internetinės, mobiliojo įrenginio ar kompiuterio programos, suderinamos su „Google Cloud Print“, yra patogiau ir paprasčiau: nereikia spausdintuvo tvarkyklės bei jungties tarp kompiuterio ir spausdintuvo. Šiuo metu su „Google Cloud Print“ yra suderintos „Gmail“, “Google Docs“ programėlės mobiliesiems telefonams, taip pat „Chrome OS“ sistema. Netrukus turėtų atsirasti ir trečiųjų šalių sukurtos programos, suderinamos su „Google Cloud Print“.

„Svarbiausias dalykas mums – suteikti galimybes savo klientams labai paprastai spausdinti bet kada ir bet kur, – teigė HP vaizdų ir spausdinimo grupės viceprezidentas Stephenas Nigro. – Spausdinimas su „HP ePrint“ ir debesų kompiuterijos spausdintuvais per „Google Cloud Print“ veikia nepriekaištingai.“
Vartotojams pakanka nurodyti savo „HP ePrint“ technologiją naudojančio „Photosmart“, „Officejet“ ar „LaserJet Pro“ unikalų elektroninio pašto adresą savo „Google“ paskyroje ir gali paprastai bei saugiai spausdinti iš „Google“ paslaugų ir programų nurodytu spausdintuvu.

„Vartotojai sparčiai pereina prie internetinių bei mobiliųjų programėlių, aplikacijų, o „Google Cloud Print“ suteikia šioms programėlėms visavertes spausdinimo galimybes, – sakė „Google“ produktų valdymo direktorius Mike‘as Jazayeris. – Džiaugiamės, kad HP rinkai pasiūlė pirmąją kartą spausdintuvų, pritaikytų debesies kompiuterijos technologijoms. Spausdinimas debesies kompiuterijos principu yra įmanomas su kiekvienu spausdintuvu, prijungtu prie kompiuterio. Bet spausdinti tiesiogiai spausdintuvu, specialiai priderintu debesies kompiuterijai, yra dar paprasčiau ir patogiau.“

Visas sąrašas HP spausdintuvų, suderintų su „Google Cloud Print“ ir daugiau informacijos apie „HP ePrint“ yra http://www.hp.com/united-states/campaigns/hp-eprint-google-cloud-print/.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: