Nežiūrint sukelto šurmulio ir vidaus problemų „Wikileaks“ įkūrėjas jau planuoja sekančius informacijos paviešinimus

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Anonymous 2010-12-15 03:13
nezinau kiek jus zinote.. bet noriu pranesti, tie kas nezino, kad wikileaks ikurejas padare didziausia savo gyvenimo klaida: WikiLeaks puslapyje atsirado nauja informacija, tiksliau dokumentų kopijos apie JAV esančius objektus, kurių puolimas labiausiai pakenktų valstybės nacionaliniam saugumui. Todel sedi dabar suimtas ir grasina, kad jei jam kas atsitiks, tai bendrazygiai paskelbs rakto koda viesai. Tai tik irodo JAV galia. As isivaizduoju kas ten daresi pas juos saugume po sios infos paskelbimo. Pradejo skambinti visoms valstybems pagrindinems ir ne siaip liepti bet versti uzdarinet visus puslapisu ir zut but suimti savininka. Num, dabar tai pz jam bus.. jei netycia nepasprings kaip pas mus kaikurie veikejai, tai ses iki gyvos galvos.. Ir dar paskaityk naujienas kas darosi su hackeriais, paypalas su sveicarijos pasto banko puslapiais atakuojami po blokavimo saskaitu. ziek, gal isprovokuos kibernetini kara.. saltinis: http://www.technews.lt ir visi, kas saket jog amerika pati galejo platinti dokus, eikit dabar raudonuoti.. geniju paradas..
ghetica64 2010-12-15 11:37
Kodėl Jus skote, kad jis padarė klaidą, negi jis nežinojo kas už tai jam gali gresti? JAV jis ''pazysta'' geiriau, nei kas nors kitas, jis neabejotinai zino kaip yra susidorojama su panasiais atvejais, nes turi prieiga prie su tuo susijusios informacijos ir neabejotinai ja pasidomejo. O kad zmogus paaukoja savo gyvenima siekiamam idealui nera ''diziausia gyvenime klaida'', zinoma ar jo motyvai yra istikruju tokie kaip jis skelbia cia jau kita kalba. Zinoma, jo tolesnio gyvenimo prognozes liudnos. Taciau tai is dalies priklauso kiek stipriai uz ji kovos visuomene. Nelyginkime sios situacijos su Lietuva, juk si incidenta stebi visas pasaulis, jei ''virsunes'' bus visiskai demaskuotos tolesne wikileaks informacija, masiu pasitikejimas visiskai zlugs, jie praras savo politine galia. Tada egzistuotu revoliucijos tikimybe. O kibernetinis karas is tiesu tiketina galimybe, galima teigti jog jis praktiskai yra prasidejes. http://www.kleckas.lt/blog/
kionig 2010-12-15 12:42
O kodel negalejo ? Tiesiog meistriskas veidmainiavimas, va suciupome kazkoki krakeriuksti ir viskas, daugiau jie nieko gero ir nepasako.
ghetica64 2010-12-15 13:36
Svaigsti, laikas parodys, kad klysti. Tu tada pasakyk ka tipo JAV INICIATYVA buvo paviesintoa informacija apie pramonės ir infrastruktūros objektus kuriuos Vašingtonas laiko turinčiais kritinę reikšmę Jungtinių Valstijų saugumui? Tai naudinga tik teroristams ne JAV!!!!! Tai zalinga JAV! Tu pasiziek kaip JAV autoritetas krenta, ji praranda zmoniu pasitikejima. http://www.lrytas.lt/-12916231501291406 ... 1%C4%85.ht Be to jis dar net neisduotas JAV! Dieve mano, kas nors isaiskinkit sitam zmogui!
kionig 2010-12-15 13:54
O kas cia tokio jau ypatingo ? Tik kazkoks internetportaliukstis nusprendes pasidinti savo reitingus. Ir to rakto jis net neturi, pakolkas tik blefuoja, uztat, kad bijo. P.S Ponai ir ponios viska mes dar pamatysime, tik reiks palaukti, kiek dar JAV sugebes gyventi kaip "narkomanas".
Anonymous 2010-12-15 15:25
del, kibernetinio karo, tai taip.. tipo MasterCard buvo pilnai nulauzstas.. PayPal tik protarpiais neatlaike.. ir dar daugiau ataku buvo su vaisiais.. bei reuosiamasi amazon atakuoti uz tai, kad atsisake laikyti serveriuose duomenis, bei grasinama, kad dabar visi susilauks ataku, kas bus nusiteikes pries wikileaks. o del klaidos, tai turiu galvoje, jog suklydo pasakes silpniausias strategines jav vietoves. nes vos paviesinus informacija staigiai viskas buvo "sutvarkyta".. sveicarijoje uzsidare saskaita, o pats buvo pagautas.. beja, jei jis sedejo londone tai jis pats kvailiausias herojus, nes ten yra kameru vos ne ant kiekvieno kampo, o visos kameros yra sujungtos i viena sistema, apie jos galimybes ne visas viesai paskelbe, bet zinoma, kad ji moka persekiot itartinus zmones.
Anonymous 2010-12-15 15:37
Matomai kazka busi praleides, visa tas usb raktas jau seniai internete "pumpuojamas" visu vartotoju, bet jis uzkoduotas, uztenka paskelbti rakta-koda ir visi gales skaityti ten esancia informacija. Del nuorodos, tai ji buvo pries tai esanciam poste. O siaip per googla paieskok, gali susirasti infos en kalba, kur viskas daug detaliau surasyta, kaip organizavo ir kaip vykde atakas, ir kodel jas vykde, ir t.t.. kad ten pentagona bando visi nulauzti tai cia neskaitau karu.. nes tai nenukreipta pries kazkokius tais ivykius.. ten vykdomas daugiau nusikaltimas, kad isgauti slaptos informacijos.. o siuo atveju yra atakuojama is kersto.. rodoma galia po to kai ivyksta tam tikri ivykiai.. mhhm.. ir isduoda visam pasauliui savo silpniausias strategines vietas del kuriu jav labai smarkiai nukentetu..
Pumper 2010-12-15 15:43
Va šito tai aš niekaip nesuprantu. Kaip žmonės nesuvokia, kad valdžiai ta "JAV" ir amerikiečiai visiškai nerūpi. Taigi tiem aukščiausio rango valdininkėliam visiškai jokios įtakos nedaro kažkokių bazių paviešinimas, o kad tas bazes užpuolus būtų nužudyta keli tūkstantėliai eilinių žmogėnų tai dar ir į naudą, nes dar kokį karą galėtų susigalvoti.
kionig 2010-12-15 15:47
Nieko jis nebeturi, tik blefuoja kalejime sededamas. Jam kitos iseities nebeliko kaip skleisti gandus ir naiviai tiketis, kad issifruos kazkas ten ta faila. Begales kvailiu prisiunte ir taip jis gules kompuose bevertis. Baik tu, pentagonas turi idomesniu dalykeliu pvz ten kokio naujausio 5 kartos naikintuvo brezinius ar dar kitokiu bandymu, tai nereikia jokiu ten strategiskai slaptu vietu. Manau nera tokiu kvailiu, apart kokiu ten arabu, kurie paskelbe dzihada. Kitos civilizuotesnes salys yra suinteresuotos kaip tik slaptais kariniais projektais, o ne kazkokiomis silpnomis vietomis. Pati silpniausia vieta tai aviacija. Daznai ta terorizma vykdo net patys amerikonai, o ne isivaizduojami priesai. Del tu visu hackinimu, tai neaisku, gal kazkam geras biznis eina is to, uztat ir lauzia, bet tai tik lauzimas, o ne saskaitu vogimas.
ghetica64 2010-12-15 16:00
Kaip tokiu budu jie sutrauks pas save kapitalus? Paaiskink, nes nelabai suprantu. Kaip jie islaikys lyderiu pozicijas jei ta informacija didziajai daliai apie JAV? Aisku buvo ir ape europos valstybes. Bet siuo metu visuomenes demesys sutelktas i JAV uzsienio politikos veidmainiskuma. Ir bet kokiu atveju ji smunka KARTU su Europa, bent jau dabartine situacija atrodo tokia.
kionig 2010-12-15 16:13
Va cia ir didziulis klausimas, kaip JAV islaikys savo lyderystes pozicijas ? Nes ji tikrai silpsta ir gali imtis bet kokiu drastisku veiksmu, nors neperdaugiausiai. Ponas Bernanke irgi visa sita dalyka supranta ir savo kalbomis bando nusiplauti.