Las Vegaso gyventoja užsiaugino ilgiausius pasaulyje (3,1 m ilgio) nagus (Video)  (19)

Las Vegaso gyventoja, beveik 18 metų nekirpusi savo rankų nagų, įtraukta į Guinnesso pasaulio rekordų knygą kaip ilgiausių rankų nagų pasaulyje savininkė, skelbia „The Telegraph“. Chris Walton net 18 metų nesikirpo nagų, o dabar galiausiai jos pastangos pasiteisino.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Guinnesso pasaulio rekordų agentūra panelę C. Walton ilgiausių rankų nagų savininke pasaulyje paskelbė per renginį Niujorke, kur agentūros atstovas moterį pavadino „unikalia gražuole“.

45 metų moters kairės rankos nagų ilgis nagų ilgis – 310,9 cm, o dešinės rankos – 295,65 cm. Moteris teigia pati sau pasidaranti makiažą ir nudirbanti namų ruošos darbus, nors kas kartą tai ir pareikalauja ypatingų pastangų.

„Nekenčiu visų švaros darbų, bet dirbu juos. O dėl makiažo problemų neturiu“, – teigia profesionali dainininkė C. Walton.

Sunkiausias kasdienis darbas – iš kišenės išimti monetų, pripažįsta rekordininkė. O trumpąsias žinutes mobiliuoju telefonu moteris rašo krumpliais.

Pagaliau patekusi į Guinnesso rekordų knygą, moteris planuoja įspūdinguosius nagus nusikirpti, tačiau ketina tai daryti palaipsniui – moteris taip pripratusi prie jų, kad staiga netekusi patirtų emocinę traumą.

Vaizdo siužetas

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: delfi.lt
(1)
(1)
(0)

Komentarai (19)