Biure prie kompiuterio miręs darbuotojas pastebėtas tik po 5 parų  (0)

Šokiruojanti ir kartu liūdna, tačiau ir labai pamokanti istorija nutiko Niujorke (JAV). Vienos leidybinės firmos vadovai nėrėsi iš kailio, norėdami sužinoti, kodėl niekas nepastebėjo, kad vienas iš darbuotojų negyvas visas penkias paras išbuvo prie savo stalo priešais kompiuterį, o niekam net nekilo nei menkiausias įtarimas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

51-erių metų George Turklebaum, kuris firmoje taisydavo klaidas straipsniuose, patyrė infarktą. Jis dirbo atviro tipo ofise, kartu su dar 23 žmonėmis. Amžinatilsį G. Turklebaum’as mirė pirmadienį, tačiau niekas to nepastebėjo iki pat šeštadienio ryto, kada valytojas paklausė, kodėl jis dirba savaitgaliais. Firmos vadovas Elliot Wachiaski teigė: „George’as visada būdavo tas vaikinas, kuris pirmasis atvykdavo iš ryto ir vėliausiai išvykdavo, taigi niekam nebuvo keista, kad jis visąlaik buvo toje pačioje pozoje ir nieko nesakė. Jis visuomet būdavo labai įsitraukęs į darbą…“

Likimo ironija: G. Turklebaum’as, prieš gaudamas širdies smūgį, tikrino medicininių knygų rankraščius. Kaip rašė dienraštis „New York Times“, istorijos moralė paprasta: „nedirbk per daug – vis tiek niekas nepastebės“. Atmetus sarkastišką požiūrį į gyvenimą, žmonijai, panašu, metas daugiau dėmesio kreipti į realius juos supančius asmenis, o ne virtualius jų „analogus“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)