Transseksualų meilės istorija: jis buvo ji, o ji buvo jis (Video)  (16)

Septyniolikmetis Arinas anksčiau buvo Emerald, o Katie gimė būdama Luke'u. Įsimylėjėlių pora susitiko Talsoje, Oklahomos valstijoje, transseksualių paauglių paramos grupėje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jaunuoliai Arinas Andrewsas ir Katie Hill atrodo kaip eilinė jauna pora. Sunku patikėti, kad vos prieš dvejus metus Arinas buvo mergina vardu Emerald, o Katie – vaikinu Luke'u.

Septyniolikos Arinui ir dvejais metais vyresnei Katie iš Talsos, Oklahomos valstijoje, buvo atliktos lyties keitimo operacijos ir dabar abu jie džiaugiasi galimybe būti tokiame kūne, kokiame visada troško.

Universitete studijuojančiai Katie lyties keitimo operacija buvo atlikta kiek daugiau nei prieš metus. Už tai ji dėkinga pavardės neatskleidusiam aukotojui, kuris perskaitęs jos istoriją vietiniame laikraštyje, paaukojo merginai 35 tūkstančius dolerių (apie 92 tūkstančius litų).

Kiek vėliau lyties keitimo operacija buvo atlikta ir vis dar į mokyklą einančiam Arinui – jam chirurgai pašalino abi krūtis, tad dabar vaikinas išdidžiai demonstruoja savo vyrišką stotą.

Pastaraisiais metais Arinas, norėdamas paslėpti savo moteriškas formas, vyniodavo krūtinę, todėl dabar labai džiaugiasi, kad po birželį Klivlande, Ohajo valstijoje, atliktos operacijos pirmą kartą gali pasirodyti iki pusės nuogas.

Jis pasakoja: „Dabar galiu vilkėti berankovius marškinėlius, ko anksčiau negalėjau, galiu eiti maudytis iki pusės nuogas, galiu išeiti, tiesiog galiu dabar būti normalus vaikinas. Nekenčiau savo krūtų, visada jaučiausi taip, lyg jos man netiktų. Pagaliau galiu jaustis patogiai savame kūne“.

„Dabar, kai lankausi viešame baseine ar kilnoju svarmenis, niekas neatkreipia į mane dėmesio, visi tiesiog mano, kad esu vaikinas – tiesiog liesas miestietis sporto salėje, bandantis užsiauginti šiek tiek raumenų, - toliau kalba Arinas. - Mano šeima išties mane nustebino savo parama įveikiant operaciją. Man labai pasisekė, kad galiu pasikliauti jais ir Katie“.

Katie ir Arinas susitiko beveik prieš dvejus metus transseksualių paauglių paramos grupėje. Jaunuolius suartino jų panašūs išgyvenimai.

Katie pasakoja: „Man Arinas yra tiesiog mano Arinas, man jis visada atrodė vyriškai, tačiau dabar, po operacijos, jis įgavo daugiau pasitikėjimo ir jaučiasi geriau“.

Dabar, kai jų fizinis kūnas pagaliau atitinka lytį, abu džiaugiasi galėdami eiti maudytis bei degintis kaip ir visos poros.

„Pati būdama transseksuale, suprantu Ariną turbūt geriau nei bet kas kitas, kaip gerai jis jaučiasi, kokia tai pilnatvė“, - sako Katie.

Ateityje Arinas svarstys galimybę ryžtis genitalijų operacijai, tačiau tai gali būti labai sudėtinga, tad kol kas jis džiaugiasi naujuoju savo kūnu.

Abiejų jaunuolių šeimos palaiko jų draugystę ir tikina, kad tai, kaip jie palaiko vienas kitą, labai padėjo jiems abiem.

Arino mama Denise Andrews įsitikinusi: „Galimybė matyti, kaip Katie įveikia savo operaciją, padėjo Arinui. Jis buvo šalia ir matė, kaip ji keičiasi. Manau, kad labiausiai jiems padėjo tai, kad tuo metu jie buvo pora“.


Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: delfi.lt
(15)
(1)
(3)

Komentarai (16)