Kaip idėją užauginti iki pelną nešančio pasaulinio verslo?  (0)

Kuriant savo verslą, svarbiausia – idėja ir gera komanda. Dar – anglų kalba, suteikianti daug galimybių ir pažinčių. Kaip sako pasaulyje lyderiaujančio startuolio „Wix“ įkūrėjas, LOGIN konferencijoje pranešimą „Build.Start.Up.How?“ skaitysiantis Avishai Abrahami, geriausias kelias pradėti veikti – surasti kompaniją, kurios veiklos kryptis bei metodai inovatyvūs, ir joje įsidarbinti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Dažnai pradedantieji verslininkai mąsto atvirkščiai: galvoja apie produktą, kurį, galbūt, norėtų naudoti kiti, bet nekuria tai, ką norėtų turėti ir kuo dega patys. Pirma taisyklė sėkmingam verslui – kurkite produktą sau, nes tik remdamiesi savo patirtimi, žiniomis ir pojūčiais sukursite jį tobulai. Antra taisyklė – kurkite tik tai, kuo tikite ir kas yra jūsų aistra. Aistra yra tai, kas neleidžia jums miegoti, ji padeda geriau suprasti jūsų produktą ir jo vartotojus, aistra suteiks energijos atėjus krizei ir ves jus pirmyn,“ – sako „Wix“ įkūrėjas ir vykdantysis direktorius A. Abrahami.

Internetas tapo neatsiejama XXI amžiaus žmogaus dalimi, suformavęs taip vadinamąją „skaitmeninę“ kartą, meistriškai manipuliuojančia technologijomis. Tai – žmonės, kuriems įvaizdis internete tapęs svarbesniu už įvaizdį realiame gyvenime, todėl bet kokios inovacijos elektroninėje erdvėje neprasprūsta pro jų akis.

„Šiais technologijų laikais kurti ir vystyti internetinį verslą tūkstantį kartų paprasčiau nei paprastą: standartinio verslo kertinis sėkmės faktorius – geras pardavimų vadovas, tuo tarpu internetinio – geras produktas. Norint auginti offline įmonę, įprastai reikėtų pasamdyti daugiau gerų pardavėjų, vykdant plėtrą internete, užtenka nusipirkti daugiau serverių, - teigia A. Abrahami. - Atsiminkite, kad jūsų komanda yra jūsų būsima įmonė: geriau į darbą priimti protingą ir motyvuotą darbuotoją be patirties nei vidutinišką su patirtimi. Po kelių mėnesių protingas darbuotojas taps nepakeičiamu, vidutiniškas taip ir liks vidutinišku“.

A. Abrahami yra patyręs technologijų verslininkas ir kūrėjas, Wix.com iš 2006 m. įkurto startuolio užauginęs iki vienos pirmaujančių pasaulyje „pasidaryk pats“ tinklalapių kūrimo platformų.

Progreso konferencijoje LOGIN Balandžio 10 dieną 14 val. A. Abrahami išsamiau papasakos, kokiais būdais idėją galima išauginti iki pelningo verslo ir kaip nesuklysti renkantis komandą.

Wix.com yra pirmaujanti debesų kompiuterija paremta internetinių portalų kūrimo platforma, turinti daugiau nei 46 milijonų registruotų vartotojų visame pasaulyje. Kompanija buvo įkurta tikint, kad internetas privalo būti prieinamas visiems, norintiems kurti, plėtoti ar kitaip prisidėti prie bendro projekto. Suteikdama galimybę užsisakyti nemokamą ir mokamą vartotojo profilio prenumeratą, „Wix“ milijonams įmonių, organizacijų, specialistų ir pavienių asmenų palengvina verslo ar prekių ženklų informacijos sklaidą internete. „Wix.com“ redaktorius“ ir ištobulinta „Programėlių parduotuvė“ leidžia svetainės vartotojams kurti bei valdyti visiškai integruotą ir dinamišką skaitmeninį turinį. „Wix“ būstinė yra Tel Avive, biurai įkurti San Franciske, Niujorke, Dnepropetrovske, o dabar ir Vilniuje.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(3)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: