Padvelkė nauju Miuncheno sąmokslu: vėl taika bet kokia kaina?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Ernestass 2015-02-07 22:11
Bendrai, aš siūlyčiau nebūti tiek entuziastingai nusiteikusiais prieš Rusiją. Kodėl? Nes karas gali ateiti nelauktai. Jungtinės Amerikos valstijos sistematiškai rengiasi jam, priima politinius sprendimus kurie leis karą paskelbti prezidento parašu. Sunkioji technika gabenama prie Rusijos pasienio. Męs žinome iš ankščiau koks agresyvus yra Nato aljansas, praktiškai negali nustoti puldinėti valstybių, nereikia net pasiteisinimo karui. Papildomai, Prancūzų prezidento neplanuotas skrydis iš Kazakhstan'o tiesiai pats Putiną irgi nieko gero nereiškia. Nenustebčiau jeigu būtų Rusija varoma dar labiau į kampą ir būtų provokuojama pradėti konfliktą su vakarais.
Ernestass 2015-02-07 23:06
Nesinervuok tiek daug, su sveikatelę turėsi problemų.
Arns 2015-02-07 23:17
, jo žinutėse tėra neapykanta ant viso pasaulio, jam nė neįdomu apie ką nors diskutuoti, visą laiką puolimas, ataka, smūgiai, keiksmai raginimai kur nors šliaužti ir dvėsti... Gaila tokių neįgalių žmonių.
Arthuras 2015-02-07 23:50
Tau su galva negerai, jei manai, jog Vakarai nori karo. Jei jie būtų norėję karo - seniai galėjo jį sukelti, nes idiotiška Rusijos politika tam jau buvo suteikusi milijonus galimybių. Vakarai ir NATO - nenori kariauti. Visiškai. Netgi apatiškai reaguoja į įvykius - niekas nenori rizikuoti savo gerove dėl debilų Rusijos valdžioje. Bet negi tau suprast?.. Religingi irgi nesupranta, kur pas juos logikos klaidos...
O_O 2015-02-08 00:00
O iš Ernestuko su Arnu išeitu nebloga pora. Tiksliau vaikinas ir vaikinas. Galėtų valgydami braškes su šokoladu ir trindami vienas kitą medumi, žaisti žaidimą 'kas žino daugiau faktų apie Putką' Kaip ironiška būtų - vienintelė putka kuri jiems rūpi - ne moteriška.
lucy 2015-02-08 00:05
Amžina kova komentaruose JAV vs Rusija PS iš mano parapijos žiūrint: jei JAV užpuola kokius arabus kitoje pasaulio pusėje tai vadinama taikos misija. Jei Rusija užpuola savo buvusi vasala už šeimininko pakeitimą tai vadinama WW3 kurstymu
Kirtiklis 2015-02-08 00:19
O, tai gerai, geriau palaikom Rusija šiuo metu, dar reik parašyt pora plakatų "Go home Ukraine" ir "Dont Stop Russia". Paskatinti ir pritarti kad pagaliau reik sunaikinti Ukrainoje įsivyravusi fašizmą. Nepamiršti ir Liaudies Respublikų paskelbimu. Ar ne taip?
sielinas 2015-02-08 00:20
Jūs kariaukit, aš nekariausiu.
Ernestass 2015-02-08 00:25
Nereikia ir palaikyti. Būčiau laimingas jeigu mokėtume liežuvį prikasti ir dabar dėl kažkokios bobos išsireiškimų nereikėtų prarasti milijonus litų bei turėti prekybos problemų visai be reikalo. Galvojate, kad Rusams dėl kažko patinka tiktais mus vienus skriausti? Realybė tokia, jeigu mokėtume savo kritiką Rusijai protingai pasverti kaip ir kitos valstybės tai kaip ir daugelis valstybių dabar neturėtume su Rusija jokių bėdų. Kaip dabar ir dėl žemės ūkio sankcijų pašalinimo, Rusija pasiūlę visom valstybėms baigti šias sankcijas išskyrus Lietuvą. Bendrai, aš girdžiu iš straipsnių vis daugiau ir daugiau apie Lietuvą. Deja, užsimenama apie mus daugiau su pajuoka nei su pagarba. P.s: Aš šį puslapį bent pagirsiu, kad kol kas nesilaiko vakarietiškos cenzūros modelio kaip kiti žymūs užsienio portalai. Tačiau adminų šališkumas dažnai yra labai aiškiai matomas ir kažin kiek aš pats be bano ištempčiau jeigu pradėčiau įžeidinėti visus kurie su manimi nesutinka.
Paramotoras 2015-02-08 01:08
Kas sake kad krymas rusu. As tik kijevo russia zinau. Ar kas esat girdeja ka nors apie rusu kijeva. Manau jog nea. Tad nepizdet apie krymo prikausomybe rusam. Kitaip tariant ukrainieciu rusija.
Skeleton 2015-02-08 02:24
Oi ko sulaukėm! Pro-Kremlietis gina Htlerio politiką, pats tikriausiai kasdien svaidydamasis oponentams kaltinimais "fašizmu". Beje tamsta truputį meluoji. Miuncheno "taikos" konferencijoje Hitlerio Vokietijai buvo atiduota Čekoslovakija, kuri niekaip jokiais būdais Vokietijai niekada nepriklausė (Prieš pirmąjį Pasaulinį karą čekų žemės istoriškai buvo Austrijos-Vengrijos imperijos dalis, kuri per šimtmečius konkuravo su Prūsija-Vokietija). O dėl visokių diktatoriūkščių, tai ne JAV ne NATO ir ne Europos problema kad Rusija mėgsta "draugauti" su visokiais diktatoriūkščiais. O diktatoriūkščiai pakankamai dažnai būna pačios sukilusios liaudies nuverčiami.
Ernestass 2015-02-08 03:28
Oi, nelyskite ten kur nereikia. Jeigu jau imame Miuncheno sutartį tai kaip tada galėsime vadinti Lenkiją nekalta auka? Pati buvo Voketijos pakalikę kuri dėl menkų žemės laimėjimų išdavę savo sąjungininkę ir taip izoliavo ją visiškai. Lenkija pati sunaikino opoziciją Hitleriui kai antraip Voketijai būtų tekę rytų fronte gerokai rimčiau pakovoti negu trumparegiški ir idiotiški jiems leido. http://orientalreview.org/2014/10/27/po ... nefits-ii/ Tokie įvykiai kaip šie ir atskleidžia, kad vakarų elgesys praeityje buvo pasišlikštėtinas ir jų istorija vargų ar yra kuo nors švaresnė nei pačių Rusų. Na, gal būt vieniems teko mažiau ''teisių'' ir progų tas teises išnaudoti.
Vytax 2015-02-08 10:05
Tai vis dar besitęsianti griūvančios sovietų imperijos agonija. Imperija eilinį kartą prarado dar vieną iš savo periferijų. T.y. nuversta dar viena marionetinė vyriausybė. Ir nereikia čia pasakoti visokių kliedesių, kad Rusijai reikia Krymo ar Dombaso žemių, ar kad Ukrainoje pažeidinėjamos rusakalbių teisės, ar galiausiai, kad yra atstatinėjamas kažkoks istorinis „teisingumas“. Ne, Rusijai reikia visos Ukrainos, Rusijai reikia tiesioginio Ukrainos valdymo. O Putinas atimdamas Krymą ir užpuolęs Dombasą padarė esminę klaidą, jis Ukrainą prarado galutinai. Net jei Putinui ir pavyktų kažkokiu būdu užgrobti Ukrainą ir jos valdymą, tai tebūtų laiko klausimas, kada vėl Ukraina išsprūstų iš jos rankų. Galima būtų prisiminti tą pačią Čekoslovakiją. Sovietai užgesino „Prahos pavasarį“ pasiųsdami ten kelis šimtus tūkst. karių, bet vistiek praėjus dviem dešimtmečiams čekai ir slovakai nuvertė visus tuos komunistus. Bet vėlgi, Rusija tai ne nebe Sovietų sąjunga, kelių šimtų tūkstančių karių ir dar slapta ji taip paprastai nesurinks. O Ukraina tai nebe Čekoslovakija, ji kelis kartus tiek plotų, tiek žmonių skaičiumi, tiek ir karine galia didesnė.
Marius.brn 2015-02-08 11:29
Būtent. Juokingiausia, kad jie tikisi, kad kažkas diskutuos su jų išburtom miglom. Facts. Not the bullshit, please. O_O +1 Good one ))
007 2015-02-08 13:30
O kaip susiję adminai ir straipsnio turinys? Ar manai, kad jie ir straipsnius rašo ir talpina ir komentarus prižiūri? Ar galų gale nuomonės turėti negali?
Kadras 2015-02-08 13:45
Pasakyk nors viena Rusijos kaimyne, kuri gerai sutaria su ja? Neskaitant tokiu saliu, kur pasirinkimo tiesiog kito nera, nes butu tas pats kas Gruzijoje arba Ukrainoje.
shark 2015-02-08 13:49
Beje, gerai pastebėta - adminai kažkodėl leidžia varyti atvirai antivalstybinę propagandą ir nė piršto nejudina. Propaganda yra mirtinai pavojinga, tad prieš ją užsimerkti yra tiesiog neatleistina.
Simplicity 2015-02-08 14:57
„Diskutuojat“... Žinot, nieko jūs čia neišdiskutuosit, į protą neatvesit. Gyvenantys su rusiškais Youtube ir televizijos kanalais, skaitantys rusišką spaudą, ar tiesiog be galo mylintys Rusiją, visada blogai atsilieps apie JAV ir Vakarus (nors patys ir yra tos Vakarų kultūros dalis). Nemokantys rusų kalbos, skaitantys vakarietišką spaudą, neigiamai atsilieps apie Rusiją. Lygiai taip pat, su didele meile, TSRS laikus idealizuos buvę režimo kolaborantai ir prisitaikėliai, o tulžį aniems laikams lies išbuožinti tremtiniai, partizanų vaikai ir anūkai. Pavyzdžiui, mano akimis žiūrint,— Rusija yra agresorė ir okupantė, nes: 1. Užpuolė Gruziją ir atėmė (de facto) Pietų Osetiją ir Abchaziją, 2. Okupavo Krymo pusiasalį, Lugandonijoj bando pakartot Gruzijos karo scenarijų. Rusijos mylėtojai ir veikėjai su kiaulės akimis sakys, kad Rusija abiem atvejais nepadarė nieko blogo,— tai tebuvo atsakas į JAV provokacijas ir NATO plėtimąsi į Rytus. Kurioj vietoj mes galėtumėm rast bendrą sutarimą šiuo klausimu? Nebent tik tame, kad karas ir žmonių aukos yra blogai. Visai kitais klausimais— beprasmis iečių laužymas.
sabotan 2015-02-08 16:50
Jis niekada nebuvo teisetas , bet esame moderni visuomene, gyvename nuo 1945 europoje, be didesniu karu iskyrus buvusioje jugoslavijoje ir dabar ukrainoje . Neesame laukiniai laisvai galime apsipresti. Diktaturu monarchiju nuvertimas yra viena, o visai kas kita yra kistis i kitos suvenerios valstybes reikalus.(aisku kai yra vykdomi genocidai ir tt cia yra kitas reikalas). O tau malonu gyventi uz kruvinus pinigus ?
Ernestass 2015-02-08 17:31
Tai, kad jiems niekados ir neįrodysi tiesos, nes patys pasirenkate tikėti tuo ko nori. Kiek kartų buvo jau išnarplioti tie argumentai ir koks galutinis rezultatas? Lygiai tas pats, niekas nepasikeitė ir niekas nieko naujo neišmoko. Pavyzdžiui ir dėl jūsų, turite klaidingas prielaidas dėl kurių nekenčiate Rusijos ir tiek. ''1. Užpuolė Gruziją ir atėmė (de facto) Pietų Osetiją ir Abchaziją,'' Teisingai. Rusija techniškai užpuolė Gruziją tačiau ar klausėtes analzės atliktos po to? Pasirodo Rusijos versija buvo teisinga. Tarptautiniai stebėtojai po konflikto tyliai pasmerkė Gruzijos veiksmus ir dėl to Gruzija šiame konflikte buvo neteisingoji pusė, kuri išprovokavo konfliktą. http://news.bbc.co.uk/2/hi/europe/8281990.stm Štai, iš BBC ateinantis straipsnis su prisegtu dokumentu. Daugiau vakarietiško dokumento ir nerasi. Ir ką jis teigia? Tai, kad Gruzija pradėjo šį konfliktą. Netgi juokinga darosi, kad pačiame straipsnyje girdime rekomendacijos politikams per daug nesiremti išvadomis, nes akivaidžiai jis įrodo kai kurių valstybių padarytas diplomatines klaidas. ''2. Okupavo Krymo pusiasalį, Lugandonijoj bando pakartot Gruzijos karo scenarijų.'' Na, koks čia okupavimas kai niekas nesijaučia okupuotais? Atėmimas Krymo pusiasalio buvo neteisėtas tačiau sunku man jį sureikšminti šviesioje pastovių didžiųjų valstybių nusižengimų. O bendrai, Ukraina ir Gruzija yra du skirtingi konfliktai visų pirma dėl to, kad Ukrainoje nekovoja Rusų kariuomenė. Ginklus tiekia, tą jau daugiau mažiau įrodę tačiau ar tau įtarimo nekelia, kad Kjevas, vis naikindamas Rusų ateinančias karines kolonas, niekaip nesugeba paimti paveiksliuko ar ištardyti likusių gyvų? Čia ir problema, daug kas rėkia, kad Rusai puola, bet be poros pavienių atvejų niekas neįrodo daugiau nei pati Rusija prisipažino. Ateinantys žmonės yra savanoriai, o ne jų siunčiami kariai. Tai bendrai, dėl ko čia galime nesutikti? Tai ką ankščiau pasakiau turėtų būti visiems sutinkami dalykai. O dėl ko šis konfliktas prasidėjo, čia jau kitas klausimas. Nors netgi po šiuo straipsniu, įdėta karikatūra pavojingai yra pro-rusiška, patvirtinanti viešą paslaptį- JAV organizuotą valdžios nuvertimą. Tačiau čia diskusija jau kitam kartui.