Nepažįstama moteris pabučiavo kūdikį ir užkrėtė baisia liga  (1)

Claire Henderson vos kelių mėnesių mergyte praleido penkias dienas ligoninėje po to kai nepažįstama moteris ją pabučiavo. Pasirodo moteris buvo Herpes viruso nešiotoja, kuris tokiam mažam kūdikiui yra ypač pavojingas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dabar Claire perspėja kitus tėvelius, kad jokiu būdu neleistų svetimiems žmonėms bučiuoti jų kūdikį. Jos patirtis rodo, kad tai gali būti mirtinai pavojinga.

Donkasteryje gyvenanti Claire išgyveno penkias nerimo kupinas dienas, kuomet jos dukra Brooke gulėjo ligoninėje. Virusas galėjo pažeisti jos smegenis ir kepenis.

Po karčios patirties Claire parašė žinutę socialiniame tinkle „Facebook“, kad perspėtų kitus tėvus. „Pasidalinkite šia žinia su kitais tėveliais – pūslelinė gali būti mirtina jūsų kūdikiui. Trijų mėnesių vaikelis nepajėgus kovoti su Herpes virusu, todėl gali mirti“, – rašė Claire.

Laimei Claire anksti pastebėjo savo dukrelės ligos požymius ir kuo skubiausiai nuvyko į ligoninę. Tris dienas Brooke buvo pajungtos lašelinės. Dar dvi dienas jos būklę stebėjo medikai ir tik įsitikinę, kad viskas gerai, išleido mažylę namo.

„Man pasisekė, mano dukrelės tyrimų rezultatai pasirodė esantys geri, tačiau vis tiek perspėju, kad neleistumėte niekam bučiuoti jūsų vaiko net jei žmogus neatrodo sergantis“, – rašė Claire.

Herpes viruso nešiotojais yra beveik 85 procentai žmonių. Claire pripažįsta anksčiau to nežinojusi, todėl dabar norinti didinti ir kitų tėvų žinias.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(23)
(0)
(23)

Komentarai (1)