Vyriškų svajonių išsipildymas? Už vairavimo pamokas leido atsiskaityti seksu  (13)

Olandijoje už vairavimo pamokas mokinys gali sumokėti sekso paslaugomis. Nors šioje šalyje tokia praktika įvardinama kaip nerekomenduojama, tačiau yra visiškai legali.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tai patvirtino šios šalies vyriausybė. Vienintelis reikalavimas – mokiniai turi būti sulaukę pilnametystės.

Įdomu tai, kad nors vairavimo instruktoriai gali inicijuoti tokius sandorius, mokiniai pirmieji siūlyti sekso mainais už vairavimo pamokas teisiškai negali, skelbia telegraph.co.uk.

Transporto ministrė Menalie Schultz van Haegen ir teisingumo ministras Ardas van der Streuras ruošiasi nuodugniau tai nagrinėti.

Klausimą, ar tokia galimybė neprasilenkia su moralės normomis, parlamente iškėlė socialiai konservatyvios Krikščionių sąjungos partijos narys Gertas Janas Segersas.

Jis atkreipė dėmesį, kad nors tokie natūriniai mainai nerekomenduojami, tuo pat metu jie nėra nelegalūs.

Parlamentarams skirtame laiške politikas dėsto, kad už seksą tokiu atveju siūlomi ne pinigai, o vairavimo pamokos. Taip pat jis pastebi, kad tokiu atveju iniciatyva siūlyti sandorį priklauso instruktoriui.

G.J.Segersas piktinasi tokia praktika ir tvirtina, kad ji turėtų būti paskelbta nelegalia. Politikas motyvuoja tuo, kad mokiniai neturi reikiamų licencijų ir nedeklaruoja suteiktų sekso paslaugų mokėdami mokesčius.

Primename, kad prostitucija Olandijoje yra legalizuota, o prostitutės labai dažnai dirba savo pačių įsteigtose individualiose įmonėse.

Jos atvirai gali skelbti reklamą laikraščiuose ir internete. Gatvėse joms leidžiama dirbti tik tam tikruose rajonuose.

Dauguma prostitučių renkasi darbą viešnamiuose, kurie gali veikti tik gavę licenciją.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(61)
(9)
(52)

Komentarai (13)