Akiplėšiška apgavystė: naujas „Volvo“ savininkas neįsivaizduoja, ką nusipirko  (4)

Vieša paslaptis, kad daugybė automobilių pardavėjų rizikuoja užsitraukti baudžiamąją atsakomybę ir atsuka ridą. Tačiau ketverių metų „Volvo V70“ susidomėjęs skaitytojas Svajus negalėjo patikėti pamatęs, kiek kilometrų pradangino šio automobilio pardavėjas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Skelbime pardavėjas tvirtina, kad „Volvo“ nuriedėjęs kiek daugiau nei 88 tūkst. kilometrų. Dyzelinu varomam automobiliui tokia rida kiek mažoka, tad vyras nusprendė patikrinti, kokia ji galėtų būti iš tikrųjų.

Skelbimo nuotraukose švediškas „Volvo“ numeris buvo aiškiai matyti, todėl patikrinti automobilio istoriją nebuvo jokių kliūčių. Tačiau paaiškėjo, kad realus kilometrų skaičius nustebintų ir didžiausią skeptiką.

Dailus „Volvo“ iki praėjusių metų gruodžio, kai buvo atlikta techninė apžiūra, buvo spėjęs nuvažiuoti net 519 950 kilometrų, o šįmet greičiausiai taip pat nestovėjo garaže.

Milžiniškos ridos priežastis taip pat nesunkiai paaiškėjo. Duomenų bazėje užfiksuota, kad automobilis buvo naudojamas kaip taksi.

Vis dėlto tą pačią dieną, kai skaitytojas pastebėjo „Volvo“ skelbimą, pardavėjas pažymėjo, kad mašiną pardavė.

Svajus tvirtino ne pirmą kartą pastebintis, kad pardavinėjami automobiliai su atsukta rida. Bet tai nestebina, nes nusikaltėliai jaučiasi nebaudžiami.

„Apie vieną tokį atvejį pranešiau į epolicija.lt. Skelbimas sėkmingai kabėjo dar kokį mėnesį, atsakymo iš policijos negavau“, – tvirtino skaitytojas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(134)
(6)
(128)

Komentarai (4)