Laikrodžių sukiojimui tikriausiai ateina galas, bet kokiu laiku gyventi Lietuvai - vasaros ar žiemos? Bręsta naujos batalijos, ko gero net su politiniu prieskoniu (Video)  (15)

Kitą rudenį tikriausiai jau nebereikės sukti laikrodžių rodyklių, bet Lietuva privalės apsispręsti, vasaros ar žiemos laiku gyvensime visus metus.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2018-09-15 Laikrodžių sukiojimui tikriausiai ateina galas, bet kokiu laiku gyventi Lietuvai - vasaros ar žiemos? Bręsta naujos batalijos, ko gero net su politiniu prieskoniu (Video)  (15)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Po Lietuvos iniciatyvos nustoti kaitalioti laiką, Briuselis atsisakyti šio ritualo siūlo jau kitąmet. Kol sprendžia visa Europa, Lietuvoje didysis klausimas, koks ritmas – vasaros ar žiemos – bus paliktas visam laikui.

Lietuva linksta prie vasaros, bet vyriausybės vicekancleris Deividas Matulionis sako, kad bus klausiama ekspertų ir gyventojų.

„Mus laikas spaudžia apsispręsti. Mes – emocingi žmonės, bet manau, kad kažkaip priimsim sprendimą. Bijau, kad vieni labai norės likti prie žiemos, o kiti sakys, kad reikia vasaros. Kiti sakys, kad nenorim Maskvos laike gyventi“, – kalbėjo vyriausybės vicekancleris D. Matulionis.

Vasaros laikas Lietuvoje sutampa su Maskvos juostiniu laiku.

Plačiau apie tai – Irmos Janauskaitės reportaže nuo 26:30:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: lrt.lt
lrt.lt
(9)
(10)
(-1)

Komentarai (15)

Susijusios žymos: