„Visa tai yra nesąmonė - net nežinau, kas tai sugalvojo“. Kodėl ukrainiečiai yra įsiutę ant Izraelio (Video)  ()

Izraelio žurnalistas paneigė informaciją, kad Izraelis nepalaiko Ukrainos jos kare.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Žinomas žurnalistas papasakojo, kodėl Izraelis atsidūrė tarp dviejų ugnies linijų Ukrainos ir Rusijos Federacijos kare. Pasirodo, tiek šalies žmonės, tiek valdžia palaiko Ukrainą, tačiau žino apie gresiančią Rusijos galią, kuri didina savo karių skaičių Sirijoje, taip pat yra Irano sąjungininkė. Iš to Sergejus Auslenderis daro išvadą, jog Izraelis praktiškai ribojasi su Rusijos Federacija, o tai reiškia, kad jam iškilusi nuolatinė grėsmė.

Sergejaus Auslanderio interviu „Naujienų fabrikui“ galima pažiūrėti „YouTube“ kanale.

Karo žurnalistas neseniai išsakė informaciją apie situaciją Izraelyje: „Dabar šalyje išgyvename rimtą politinę krizę, visuomenė susiskaldė. Didysis kanjonas driekiasi Izraelio visuomenės viduryje. Jei krizė nepatektų į šią kritinę fazę, tada apskritai Izraelio visuomenės pozicija, taip pat žiniasklaidos nuomonė būtų atvirai proukrainietiška. Visos šios kalbos apie tai, kad Izraelis yra už Rusiją yra nesąmonė, ir aš nežinau, kas tai sugalvojo“.

„Telegram“ kanalo „Karas su orda“ autorius atkreipė žiūrovų dėmesį į svarbų dalyką: „Žinau, kad ukrainiečiai yra siaubingai nepatenkinti tuo, kiek jiems padeda Izraelis, bet, kaip visada mėgstu kartoti: Izraelis nėra Belgija. Belgija gali tau pasakyti tai, ko tu nori. Ji yra giliai NATO teritorijoje, po NATO skėčiu, aplinkui nėra nė vieno priešo ir ši šalis gali daryti ką nori.“ 

 

Sergejus Auslenderis išsakė savo nuomonę, kodėl Izraelis nenori atvirai remti vienos iš karinio konflikto pusių: „Taigi, mes jau turime bendrą sieną su Rusijos Federacija, nes Sirijoje yra Rusijos bazės. Tai dar būtų pusė bėdos.

Problema dėl daugelio mūsų kaimynių, kurių daugumai Rusija turi arba tiesioginę, arba stiprią netiesioginę įtaką. Irano buvimas Sirijoje didėja“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(9)
(10)
(-1)

Komentarai ()