[ŽT] Didžiulis skandalas. Skelbia šalį, kuri perdavė Rusijai visiškai slaptus duomenis iš „Rammstein“  ()

Ukrainos valdžia susirūpinusi dėl informacijos apie galimą Izraelio įslaptintų duomenų perdavimą iš susitikimų „Rammstein“ formatu Rusijai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos ambasadorius Izraelyje Jevhenas Kornijčukas išreiškė rimtą susirūpinimą dėl pranešimų, kad Izraelis gali perduoti Rusijai slaptą informaciją, gautą per derybas siekiant išspręsti karo baigtį. Šios derybos vyksta „Rammstein“ formatu, praneša „ZN.ua“.

„Iš tiesų, yra faktų, kuriuos verta analizuoti. Noriu pažymėti, kad jeigu URM ir Nacionalinio saugumo ir gynybos taryba nieko nepatvirtino, tai aš, kaip ambasadorius, irgi nieko negaliu patvirtinti. Bet atkreipiu dėmesį į faktą, jog šios informacijos taip pat niekas nepaneigė“, – sakė diplomatas.

J. Kornijčukas teigė, kad toks Izraelio žingsnis pakerta šalių pasitikėjimą ir pažeidžia bendradarbiavimo „Rammstein“ rėmuose principus. Jis paragino Izraelį gerbti Ukrainos interesus ir užkirsti kelią konfidencialių duomenų nutekėjimui, taip pat nepasiduoti Rusijos spaudimui.

 

Prieš tai „Kyiv Post“, remdamasis šaltiniais Nacionalinio saugumo ir gynybos taryboje, rašė, kad ministrų kabinetas svarsto galimybę neįtraukti Izraelio į kontaktinę grupę dėl Ukrainos gynybos „Rammstein“ formatu.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(25)
(6)
(19)

Komentarai ()