Prigožino stiuardesė žinojo apie keistą įvykį lemiamo skrydžio išvakarėse  ()

Likus kelioms valandoms iki lėktuvo katastrofos, anot žurnalistų, Kristina Raspopova savo šeimai pasakė, kad jos skrydis atidėtas. Jai nebuvo nurodyta priežastis.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-08-24 Prigožino stiuardesė žinojo apie keistą įvykį lemiamo skrydžio išvakarėse  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kartu su „Wagner“ lyderiu Jevgenijumi Prigožinu žuvusios stiuardesės Kristinos Raspopovos artimieji pranešė, kad nelaimės išvakarėse įvyko keistas orlaivio remontas.

Rusijos žiniasklaida pranešė, kad 39 metų stiuardesė Kristina Raspopova buvo vienintelė mergina, žuvusi per avariją.

Likus kelioms valandoms iki išvykimo ji pasakė savo šeimai, kad jų skrydis atidėtas. Jai nebuvo nurodyta priežastis. Išvykimo išvakarėse ji paviešino nuotrauką iš oro uosto kavinės.

Kas yra Kristina Raspopova?

Kristina yra Jemanželinsko, Čeliabinsko srities, prokuroro pavaduotojo Jevgenijaus Raspopovo sesuo. Vietos tyrimų komitetas neseniai pradėjo baudžiamąjį tyrimą dėl dviejų vyrų mirties miesto ligoninėje. Tačiau jau kitą dieną J. Raspopovas nusprendė atšaukti atitinkamą rezoliuciją, nurodydamas jos neteisėtumą.

 

Anksčiau Kristina Raspopova gyveno Maskvoje. Po kurio laiko ji įsidarbino „MNT Aero“. Vėliau mergina persikėlė gyventi į Sankt Peterburgą. Prieš tai ji taip pat dirbo verslo aviacijoje.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(13)
(14)
(-1)

Komentarai ()