Panašu į giltinę – prieš Karolio III karūnavimą buvo pastebėta keista šiurpi figūra juodu apsiaustu (Video)  ()

Kraupios figūros pasirodymas komentaruose sukėlė spėlionių bangą, o vaizdo įrašą jau peržiūrėjo šimtai tūkstančių žmonių.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-05-06 Panašu į giltinę – prieš Karolio III karūnavimą buvo pastebėta keista šiurpi figūra juodu apsiaustu (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Karūnuojant JK karalių Karolį III neapsiėta be nepaaiškinamų reiškinių. „Twitter“ vartotojas @realjoegreeeen, savo puslapyje paskelbė vaizdo įrašą, kuriame pro įėjimą į Vestminsterio abatiją eina keistas vyras ilgu apsiaustu su gobtuvu ir lazda. Jis pasirodo tik kelias sekundes.

„Ar kas nors dar pastebėjo giltinę Vestminsterio abatijoje?“, – rašoma tviteryje.

Filmuota medžiaga akimirksniu išplito, šimtai tūkstančių žmonių ją peržiūrėjo per pirmąsias kelias valandas. Daugelis netikėjo tuo, ką pamatė, kiti buvo gerokai nustebę.

 

Giltinė (angliškai Grim Reaper) – savotiškas mirties įvaizdis, kuris Europos kultūroje dažnai vaizduojamas kaip skeletas su dalgiu, apsirengęs baltu arba juodu apsiaustu su gobtuvu. Teigiama, kad Grim Reaper tėra psichopompas, padedantis nutraukti paskutinius sielos ir kūno ryšius ir nuvesti mirusiojo dvasią į pomirtinį gyvenimą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(15)
(23)
(-8)

Komentarai ()