BBC radijo eteryje – reportažas apie NSO iš įvykio vietos  (48)

„BBC Radio 5 Live“ – radijo stotis, užsitarnavusį žiniasklaidos priemonės, pateikiančios karščiausias naujienas, komentarus ir diskusijas, vardą. Tačiau ketvirtadienio rytą transliacija vyko kitaip nei įprasta. Vienas iš radijo stoties sporto žurnalistų tiesioginiame eteryje papasakojo apie savo susidūrimą su neatpažintu skraidančiu objektu (NSO), informuoja „The Daily Mail“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šoko ištiktas sporto žurnalistas Mike´as Sewellas sakė buvęs apstulbęs, kai ankstų rytą pakeliui į darbą virš Hertforšairo apylinkių pamatė didžiulį „disko formos“ skraidantį objektą.

Vyras iš namų vyko į Stanstedo oro uostą, norėjo spėti į rytinį skrydį. Staiga dar tamsiame danguje virš Koteredo kaimo, netoli Buntingfordo, jis pamatė NSO.

Žurnalistas nedelsdamas paskambino savo kolegoms į „Radio 5 Live“, o jo pokalbį su laidos vedėju apie NSO girdėjo milijonai radijo klausytojų.

„Buvau apie 15-20 mylių nuo Stanstedo, buvo 4:15 val. ryto. Danguje pamačiau didžiulį šviečiantį objektą, kuris lyg ir leidosi ant kelio. Jam artėjant, jis pasviro į kairę, ir, svirdamas į kairę, skrido virš plyno lauko, mačiau jo apačią“, – pasakojo žurnalistas.

„Tai nebuvo lėktuvas ir tikrai ne sraigtasparnis. Tai buvo – labai bijau sakyti šitą žodį – disko formos objektas. Aplink jį mirksėjo kelios šviesos. Disko apačioje mačiau mažiausiai du plokščius šviestuvus, jie skleidė švelnią baltą šviesą. Ir tada tas objektas sustojo ar ėmė suktis virš konkrečios vietos lauko viduryje, tai truko kelias akimirkas“, – teigė išsigandęs vyras.

„Buvau toks pritrenktas, bandžiau vairuoti, siauru kaimo keliuku. Galiausiai pamečiau jį iš akių, tačiau staiga vėl pamačiau – dvi ar tris minutes mačiau tai, ko tikrai negaliu pavadinti įprastu lėktuvu“, – negalėjo atsigauti sporto žurnalistas.

Gerbiamas žurnalistas, kuris turėjo skristi į Švediją stebėti kvalifikacinių „Glasgow Rangers“ ir „Malmo“ varžybų, sakė, kad prieš jį važiavusio mikroautobuso vairuotojas taip pat turėjo matyti NSO.

„Norėčiau, kad žmogus, kuris važiavo priešais mane sidabriniu VW „Transporter“ automobiliu, paskambintų policijai arba mums (radijo stočiai), nes jis tikrai matė tą patį, ką ir aš“, – teigia NSO liudininkas.

„Tikrai buvau pabudęs, esu sveiko proto. (…). Tas daiktas savo forma tikrai nepriminė lėktuvo, tai greičiau buvo didžiulis diskas, apvalus objektas. Į jį žiūrėjau dvi ar tris minutes, kol galiausiai jis dingo iš akių. Nusprendžiau grįžti per kaimą. Tai labai rami vieta, kalbėjau su šias vietas gerai pažįstančiu asmeniu, kuris čia viską žino. Jis sakė, kad čia nėra jokios karinės bazės ar kažko panašaus“, – įspūdžiais dalijosi žurnalistas.

NSO ekspertas Timothy´s Goodas teigia, kad M. Sewello regėtas objektas „kelia didžiulį susidomėjimą“ ir pridūrė, kad „tai tikrai negalėjo būti įprastas lėktuvas“.

Per interviu „Radio 5 Live“, kuris vyko iš karto po sporto žinių, ekspertas sakė: „Aš visiškai sužavėtas, o kad būčiau pamatęs tai savo akimis. Manau, kad šį NSO galėjo matyti ir daugiau žmonių“.

„Tai galbūt galėjo būti objektas iš kitos planetos. Galėjo būti ir mūsiškiai. Jau kurį laiką tiek JAV, tiek Jungtinė Karalystė vis bando itin slaptus lėktuvus. Kaip sakė Benas Richas, kuris 1993 metais sukūrė nesusekamą lėktuvą, (…), „dabar turime technologiją, kuria galime pasiekti žvaigždes“. O tai buvo dar 1993 metais“, – sakė ekspertas.

Kai T. Goodo buvo paprašyta įvardyti, iš kur tokios technologijos, jis atsakė: „Ateivių lėktuvai. Iš tyrimų, atliktų su ateivių lėktuvais, bei bendradarbiaujant su pačiais ateiviais, kurie ir padėjo sukurti tokias technologijas“.

Pokalbio tiesioginiame eteryje garso įrašas:

(0)
(0)
(0)

Komentarai (48)