Šios ausinės sudrebins rinką: štai kuo naujausios „Redmi Airdots S“ dar geresnės už pirmtakes ir ką rodo pirmieji testai - garso dar daugiau, o valdymas kur kas patogesnis („Redmi Airdots S“ apžvalga, Video, Akcija iki gegužės 22 d.)  ()

„Mano rankose yra naujausios Redmi belaidės ausinės – Redmi Airdots S. Tai yra šių metų modelis ir patobulintas populiariųjų Redmi Airdots ausinių variantas. Kai kurie teigia, kad S modelis turi tik vieną skirtumą, lyginant su bazinėmis Airdots, tačiau aš nesutinku. Taip, yra daug panašumų, bet ir tikrai ne vienas skirtumas. Tad čia ir susižinosime ką siūlo naujosios Redmi Airdots S, kuo jos skiriasi nuo pirmtakių ausinių ir kokie testavimų rezultatai.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pakuotės, ausinių išvaizdos bei valdymo skirtumai ir mikrofonų testavimas

„Tiesą pasakius, tai čia tų skirtumų praktiškai nėra. Abejos belaidžių ausinių versijų pakuotės vienodos išvaizdos, kaip ir pačios ausinės.

Pakuotės viduje randame naudojimosi instrukciją, ausines, dėkliuką ir papildomas skirtingų dydžių ausinių pagalvėles.“

„Redmi Airdots S dėkliukas pagamintas iš matinės spalvos plastiko, yra ganėtinai tvirtas, šiek tiek renka pirštų atspaudus renka.

Ausines viduje laiko magnetukai, tad jos neiškrenta. Abejų ausinių modeliai valdomi spaudžiant ausinių mygtukus, tačiau S modelyje reagavimas yra ženkliai geresnis.

Jei norint sustabdyti dainą Redmi Airdots modelyje reikėdavo stipriai spustelėti ausinę ir jį lįsdavo į ausies kanalą, tai dabar viskas vyksta kur kas lengviau ir nereikia naudoti tiek daug jėgos.

Su ausinėmis galite priimti/atmesti skambučius, valdyti muziką, garso lygį, iškviesti balso asistentus.“

„Pats Redmi Airdots S ausinių mikrofonas galėtų būti ir geresnis. Štai kaip jis dirba skambinimo metu (1:34 min.).

O čia Redmi Airdots ausinių mikrofono testavimas (1:52 min.).“

Garso kokybės skirtumai

„Aš esu kiek nustebęs, kad niekur gamintojas nesigiria, jog su Redmi Airdots S ausinėmis garso kokybė tapo geresnė.

Jei tas kokybės skirtumas ir nėra toks itin didelis, tai garso Redmi Airdots S ausinėse yra tikrai daugiau. Dabar ausinės tapo dar garsesnėmis.

Galiu pasakyti, kad garso kokybė yra geresnė naujose Redmi Airdots S ausinėse ir už tokią kainą net labai gera.

Malonu klausytis muzikos, žiūrėti Youtube vaizdo įrašas, nėra jokio apčiuopiamo garso užlaikymo.“

Suporavimo su telefonu ir baterijų skirtumai

„Čia taip pat yra skirtumų. Jei Redmi Airdots atveju pagrindinė ausinė buvo kairioji ir pirmiausiai ją reikėdavo suporuoti su telefonu, o tada dešiniąją, tai Redmi Airdots S atveju abejos ausinės yra viena nuo kitos nepriklausomos. Jos momentaliai susiporuoja su telefonu ir per savaitę laiko nebuvo jokių ryšio sutrikimų.“

Verta paminėti ir tai, kad dėka tokio „Redmi Airdots S“ ausinėse esančio techninio sprendimo – dabar jas galima naudoti po vieną ir prijungti prie skirtingų įrenginių.

Taip pat ausinės palaiko „Mono“ ir „Stereo“ garsą, į kurį automatiškai persijungia, priklausomai nuo to, keliomis ausinėmis vienu metu yra naudojamasi.

Čia turime tuos pačius techninius sprendimus, kaip ir mūsų bandytose „Tronsmart Spunky Beat“ TWS ausinėse. Jų apžvalgą rasite čia.

„Kalbant apie Redmi Airdots S baterijas, tai kiekviena ausinė turi po 43 mAh bateriją, o dėkliuke turime 300 mAh bateriją.

Vienu ausinių įkrovimu muzikos galima klausytis iki 4 valandų, o su dėkliuko baterija iki 12 val.“

Ausinės dėkliuke yra pilnai įkraunamos per 1,5 val., o pats dėkliukas per microUSB jungtį įkraunamas per maždaug 2 val.

Galutinis verdiktas

„Naujieji Redmi Airdots S yra tie patys populiarieji Redmi Airdots, tik pagerinti. Ir aš Redmi Airdots S ausinėse matau 3 aiškius patobulinimus:

  • geresnė garso kokybė;
  • patogesnis/lengvesnis valdymas;
  • dar geresnis suporavimas su telefonais.

Ir nors Redmi Airdots S ausinės tikrai turi aiškių privalumų, jų kaina vis tiek išliko labai žema. Manau, kad tarp pigių belaidžių ausinių šiais metais ir vėl lyderiu išliks Redmi.“

Speciali akcija ir sąlygos

„Redmi Airdots S“ belaidės ausinės:

  • Aliexpress - nuo 16,41 €;
    • 24 % nuolaida;
    • 0,42 € už siuntimą į Lietuvą.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(8)
(5)
(3)

Komentarai ()