Neįtikėtina, kaip pasikeitė pasaulis: Rusijoje baltais dažais uždažo gyventojų langus, Varšuvoje rusai neįleidžiami į viešbučius (Video)  (4)

Krasnojarske vyras lange pakabino antikarinį plakatą – valdžia su juo susidorojo „nauju“ metodu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijoje ne visi palaiko Putiną jo užsienio politikoje, ypač kare prieš Ukrainą. Vienas Krasnojarsko gyventojas savo buto, esančio daugiabutyje, lange iškabino Ukrainos vėliavą ir plakatą „Karui ne“.

„Telegram“ kanalo „NEXTA Live“ žurnalistai pranešė, kad vietos valdžia, bijodama V. Putino rūstybės, nusprendė savaip išspręsti šią problemą.

Pakilęs su bokšteliu prie konkretaus buto lango, komunalinių paslaugų darbuotojas tiesiog baltais dažais tą langą uždažė. Vietos valdžiai nerūpėjo, kad butas yra privati ​​nuosavybė. Šaltinis ironizuoja, jog vyrui pasisekė, kad lango neišdaužė su kūju.

Dar vieną įdomų atvejį, susijusį su Rusijos Federacijos piliečiu, papasakojo Ukrainos žurnalistė Yanina Sokolova. Būdama Varšuvoje ji matė, kaip rusas nebuvo įkurdintas viešbutyje. Registratūroje pasakė, kad Rusijos Federacijos piliečiai viešbutyje nėra apgyvendinami. Vyras ėmė tikinti, kad yra prieš karą ir ėjo į prieškarinius mitingus. Jo buvo paprašyta išeiti.

 

Sokolova padėkojo lenkams, kurie nuo pirmųjų karo dienų yra Kyjivo pusėje ir visokeriopai padeda ukrainiečiams.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(88)
(3)
(85)

Komentarai (4)