[Žinios trumpai] Ždanovas: Ukraina turėtų smogti triuškinantį smūgį Kryme, Sevastopolio įlankoje - tai būtų sensacija  ()

Ukrainos ginkluotosios pajėgos svarstys galimybę sunaikinti Rusijos Federacijos Juodosios jūros laivyną, esantį okupuoto Sevastopolio įlankoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tikėtina, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos svarstys galimybę sunaikinti Rusijos Federacijos Juodosios jūros laivyną, esantį okupuoto Sevastopolio įlankoje.

Tokią nuomonę savo „YouTube“ kanale išsakė karo ekspertas Olegas Ždanovas.

Pasak analitiko, tikslingumą smogti įlankai, taip pat ir Krymo tiltui, svarstys Generalinis štabas.

„Sevastopolis patenka į „Harpoon“ raketų sistemų veikimo zoną ir neatmetu galimybės, kad bus priimtas sprendimas – Sevastopolyje per reidą arba įlankoje gali būti smogta Juodosios jūros laivynui. Ypač tada, kai raketos „Kalibr“ pakraunamos į povandeninius laivus“, - sakė Ždanovas.

Anksčiau Ukrainos ginkluotųjų pajėgų generolas majoras Dmitrijus Marčenko minėjo, kad Krymo tiltas bus Ukrainos taikinys numeris vienas, gavus Vakarų žadėtus ginklus.

 

Tačiau tas pats Ždanovas interviu Dmitrijui Gordonui teigė, kad norint sugadinti Krymo tiltą ir sustabdyti jo, kaip geležinkelio arterijos, funkcionavimą, reikėtų bent mėnesį smūgiuoti į jį raketomis.

O prezidento štabo viršininko patarėjas Aleksejus Arestovičius paaiškino, kad tiltas yra sunkus taikinys, nes jį gerai saugo oro gynybos sistemos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(21)
(0)
(21)

Komentarai ()