[Žinios trumpai] Spjūvis iš kosmoso – Rusijos kosmonautai švenčia Ukrainos Luhansko srities užėmimą: „diena, kurią reikia švęsti ir Žemėje, ir kosmose“ (Foto)  ()

Rusijos kosmonautai Tarptautinėje kosminėje stotyje pirmadienį šventė Rytų Ukrainos Luhansko regiono užėmimą, o tai yra svarbus Maskvos karo etapas.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-07-04 [Žinios trumpai] Spjūvis iš kosmoso – Rusijos kosmonautai švenčia Ukrainos Luhansko srities užėmimą: „diena, kurią reikia švęsti ir Žemėje, ir kosmose“ (Foto)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos kosmoso agentūra „Roscosmos“ apibūdino Maskvos įvykdytą Luhansko srities užėmimą kaip „išvadavimo dieną, kurią reikia švęsti ir Žemėje, ir kosmose“.

Agentūra paskelbė nuotraukas, kuriose kosmonautai Olegas Artemjevas, Denisas Matvejevas ir Sergejus Korsakovas šypsosi, iškėlę Luhansko Liaudies Respublikos vėliavą.

„Tai ilgai laukta diena, kurios okupuotų Luhansko srities vietovių gyventojai laukė aštuonerius metus“, – „Telegram“ susirašinėjimo programėlėje rašė „Roscosmos“.

 

„Esame įsitikinę, kad 2022 m. liepos 3 d. amžinai išliks (Luhansko Liaudies) Respublikos istorijoje“.

Rusija sekmadienį paskelbė, kad Rusijos ir separatistų pajėgos įgijo visišką Luhansko srities kontrolę po to, kai užėmė paskutinį didelį miestą Lysyčanską.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(3)
(46)
(-43)

Komentarai ()