Rusai bus įsiutę - vietiniai jau skelbia skandalingą informaciją, kas Belgorode galėjo užsakyti „specialiąją operaciją“, per kurią susprogdinti namai: tikroji priežastis neįtikėtina  (3)

Miesto gyventojai teigia, kad gyvenamųjų namų sprogdinimai naudingi vietos valdžiai.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-07-04 Rusai bus įsiutę - vietiniai jau skelbia skandalingą informaciją, kas Belgorode galėjo užsakyti „specialiąją operaciją“, per kurią susprogdinti namai: tikroji priežastis neįtikėtina  (3)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Liepos 3-iosios naktį buvo atakuotas Rusijos Belgorodas, dėl kurio buvo sugriauti gyvenamieji pastatai ir žuvo mažiausiai 4 žmonės. Smūgiai naudingi vietos valdžios atstovų rankoms, sako miesto gyventojai.

Apie tai per „Telegram“ pranešė Aukščiausiosios Rados deputatas Oleksijus Gončarenka.

Jis atkreipė dėmesį į gyventojų viešai publikuojamus pranešimus apie sprogimus. Gyventojai praneša, kad šią naktį sugriauti namai labai trukdė vietos valdžiai.

„Belgorodo srities gubernatorius Viačeslavas Gladkovas glaudžiai susijęs su statybų verslu. Atakuotų pastatų vietoje jis jau seniai planavo verslo centrą. Taip valdžia paaukojo paprastų žmonių gyvybes vardan pelno, dangstydamasi už „specialios operacijos“, – rašo Belgorodo gyventojai.

Gončarenka pripažino, kad išpuolis prieš Belgorodą gali būti vietinis interesų susidūrimas.

„Tegul Belgorodo žmonės tai išsiaiškina patys. Tačiau, atsižvelgiant į korupcijos lygį, nenustebčiau, jei tai tikrai susiję. Kol jūsų vyriausybė pils jums į ausis, kad tai yra kažkokia dar viena diversija, nepastebėsite, kaip bus išvalytos nuolaužos ir prasidės statybos“, – rašė Ukrainos liaudies deputatas.

 

Pastebėtina, kad Belgorodo gyventojai atakos vietoje aptiko Rusijos oro gynybos sistemos „Pantsir-S“ raketų dalių. Tokios raketų sistemos Ukrainos armijoje nėra.

Kyla daug klausimų vietinėms valdžios institucijoms. Žmonės labai atsargiai žiūri į tai, kas įvyko, tikindami, kad sprogimai susiję su Rusijos oro gynybos darbu.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(155)
(2)
(153)

Komentarai (3)