[Žinios trumpai] Žuvusio rusų jūreivio tėvas žada sensaciją: „to, ką papasakosiu aš, jums daugiau niekas nepapasakos”  (2)

Raketiniame kreiseryje „Moskva“ žuvusio jūreivio tėvas žada pasakyti tiesą apie laivo žūtį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dmitrijus Škrebetas, Rusijos kreiseryje „Moskva“ žuvusio Jegoro Škrebeto tėvas, išplatino daugybę grasinimų Rusijos valdžiai, skelbdamas apie planus paviešinti informaciją apie kreiserio nuskandinimą ir rusų jūreivių mirtį.

Savo puslapyje socialiniame tinkle „VKontakte“ jis pasakojo, kad dieną prieš tai žmona pabėgo nuo jo su visais pinigais, išjungusi telefoną. Taigi, po to ir sūnaus žūties jis teigia, kad nebeturi dėl ko gyventi, todėl nieko nebebijo. „Mano žmona paėmė visus pinigus ir dingo, SIM kortelės neveikia. Tai mano gyvenimas, išduotas artimiausių“, - rašė jis.

Vyras sako laukiantis pranešimo apie sūnaus mirtį, kuris jam turėtų būti įteiktas po 21 dienos. Po to jis grasina atskleisti informaciją apie raketinio kreiserio nuskendimą ir užsimena, kad ruošiasi nusižudyti.

„21 diena iki tiesos. Melskitės už mane, aš pasakysiu baisius dalykus. Gausiu sūnaus mirties liudijimą ir „palaidosiu" niekšus! Dieve su manimi! O tada tegul ateina... Niekas kitas nepasakys ką pasakysiu aš, tą aš pažadu", teigia vyras.

 

„Pakentėkit, ir aš jums pažadu, Kristaus vardu, kai gausiu sūnaus mirties liudijimą, parašysiu viską, ką žinau. O po to - tegul bus kas bus. Man tik šiek tiek liko laukti. Ir mano sūnui“, – rašo jis eilėje žinučių.

(51)
(8)
(43)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: