[Žinios trumpai] Arestovičius perspėjo, kad pasekmės bus katastrofiškos: greitu metu Rusijoje prasidės „specialioji operacija“  ()

Rusijos kariuomenės pralaimėjimas Ukrainos frontuose paskatins destruktyvius procesus Rusijoje, pareiškė Oleksijus Arestovičius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Artėja Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontrpuolimas, kuris užbaigs Rusijos okupaciją. Ji pradės destruktyvius nekontroliuojamus procesus Rusijos teritorijoje.

Tokią nuomonę savo „Telegram“ tinklaraštyje išsakė Ukrainos prezidento kanceliarijos vadovo patarėjas Oleksijus Arestovičius.

„Kai pradėsime pulti, o mes anksčiau ar vėliau pradėsime (greičiau anksčiau nei vėliau), isterija Rusijos visuomenėje ir aukščiausiuose valdžios sluoksniuose sukels tokią sumaištį, apie kokią net negalėjome svajoti. Tai, kas vyksta dabar, yra ištemptas Rusijos pralaimėjimas“, – įsitikinęs prezidento administracijos patarėjas.

Pasak jo, pirmas didelis pralaimėjimas bus Ukrainos kariuomenei išlaisvinus Chersoną. Po to „specialioji operacija“ jau prasidės Rusijos teritorijoje.

Arestovičius neatmetė galimybės, kad Ukrainos taikdariams teks atkurti tvarką maištaujančioje Rusijoje, kur visi kovoja tarpusavyje. Jis patikino, kad tai įvyks išimtinai pagal tarptautinę teisę Rusijos Federacijos laikinosios vyriausybės kvietimu.

 

Panašią prognozę anksčiau išsakė Igoris Strelkovas (Girkinas), Rusijos diversantas ir FSB karininkas. Jis įsitikinęs, kad imperija galutinai žlugs, o regionai pradės atsiskirti.

„Visiško Rusijos Federacijos pralaimėjimo ir centrinės valdžios žlugimo atveju į kai kuriuos regionus, ir ne tik į Vakarų, bus įvestos mūsų kaimynų taikos palaikymo pajėgos, savo šanso nepraleis ir Kinija“, – sakė diversantas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(279)
(5)
(274)

Komentarai ()