[Žinios trumpai] V. Solovėjus: Putinas labai gailisi, kad užpuolė Ukrainą – pagal pirminį planą, agresiją patirti turėjo kita šalis, kortas sumaišė šamanai  (3)

Ukraina neturėjo tapti pirmąja Rusijos agresijos auka. Tačiau diktatorius Vladimiras Putinas persigalvojo, dėl ko dabar labai gailisi.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šia informacija „Ukraina 24“ eteryje pasidalijo rusų istorikas ir politikos analitikas Valerijus Solovėjus.

Jis tikina, kad Kremlius prieš dvejus metus planavo ataką prieš vieną iš Baltijos šalių.

„Tai, kas atsitiko Ukrainai vasario 24 d., iš pradžių turėjo būti įgyvendinta Baltijos šalių atžvilgiu 2020 metų pavasarį. Tada šie planai nebuvo įgyvendinti dėl daugelio priežasčių. Pandemija yra viena iš jų, bet ne pati svarbiausia… Putinas nusprendė nerizikuoti ir smogti, kaip jam atrodė, silpniausia kryptimi“, – informacija dalijosi Solovėjus.

Anot jo, dabar Putinas labai gailisi, kad Ukrainą laikė silpna.

„Jis nuolat siaurame rate sako, kad jei būtų pradėjęs nuo Baltijos šalių, viskas būtų išsirutulioję visiškai ne taip“, – sakė analitikas.

 

Jis tikina, kad įsiveržti į Ukrainą nusprendė po šamaniško ritualo, kurio metu jam buvo pažadėta karinė sėkmė ir „galia visame pasauliui“. Tačiau diktatorius buvo žiauriai apgautas.

„Šie šamanai iškeliavo į „dvasių pasaulį“, kai tik Rusijos kariai įstrigo Ukrainoje. Tai įvyko ne vėliau kaip po trijų savaičių“, – informacija dalijosi Solovėjus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(80)
(33)
(47)

Komentarai (3)

Susijusios žymos: