[Žinios trumpai] Žvėriška Ukrainos ataka - tiesiog nušluota Rusijos karinė bazė Melitopolyje, paleista net 30 galingų smūgių!  ()

Naktis Melitopolyje: daugiau nei 30 smūgių Rusijos Federacijos Rusijos karinei bazei ir nuriedėjęs nuo bėgių traukinys, gabenęs amuniciją.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Liepos 3-iosios naktį Ukrainos kariškiai sudavė daugiau nei 30 smūgių Rusijos Federacijos Rusijos karinei bazei, kuri yra laikinai okupuotame Melitopolyje.

Apie tai savo „Telegram“ kanale paskelbė Melitopolio meras Ivanas Fiodorovas.

Pasak ​​Ukrainos miesto vadovo, Ukrainos ginkluotosios pajėgos Rusijos karinei bazei sudavė daugiau nei 30 smūgių, dėl kurių ji buvo sunaikinta. Fiodorovo teigimu, tai viena iš keturių ten esančių Rusijos karinių bazių.

Fiodorovas taip pat paminėjo, kad Ukrainos pasipriešinimo pajėgos „padėjo“ Rusijos šarvuotajam traukiniui, gabenančiam amuniciją, nulėkti nuo bėgių.

„Dabar okupantai stengiasi vykdyti provokacijas, teigdami, kad buvo apšaudytos taikios miesto zonos, buvo pažeista civilinė infrastruktūra ir žuvo civiliai. Bet taip nebuvo“, – sakė Melitopolio meras.

Fiodorovo teigimu, dabar laukiamas Melitopolio gyventojų, norinčių palikti miestą, srautas. „Mūsų užduotis – padėti apgyvendinti visus, norinčius palikti miestą, Zaporožėje. Ukrainos ginkluotosios pajėgos daro viską, kad į Melitopolį grįžtų taikus gyvenimas ir Ukrainos valdžia“, – rašė Fiodorovas.

 

Kaip rašo kanalas „Ria Melitopol Telegram“, vadinamasis „Zaporožės srities vidaus reikalų ministerijos pavaduotojas“ Aleksejus Selivanovas teigė, kad Melitopolio apšaudymu buvo bandoma įbauginti miesto gyventojus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(46)
(1)
(45)

Komentarai ()

Susijusios žymos: