[Žinios trumpai] Kaip reaguos Kremlius? Lukašenka daro neįtikėtinus dalykus: pasveikino JAV ir pakvietė pamiršti skirtumus  (3)

Lukašenka nepaliauja stebinti: pasveikino JAV su Nepriklausomybės diena.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Lukašenka vėl atsigręžė į Vakarus ir pasiūlė JAV pamiršti nesutarimus. Aleksandras Lukašenka pasveikino Kremliaus priešą – JAV – Nepriklausomybės dienos proga.

Baltarusijos prezidentu apsišaukęs Aleksandras Lukašenka staiga pakeitė požiūrį į Vakarų pasaulį ir pasveikino JAV su Nepriklausomybės diena, linkėdamas taikos.

„Šią šventinę dieną visiems amerikiečiams linkiu paprastų, visiems suprantamų dalykų, vienijančių visus žmones, nepaisant pasiektos gerovės ir odos spalvos: geros sveikatos, ramybės, stabilumo ir tikėjimo geresne ateitimi“, – sakė A. Lukašenka.

Jis taip pat pasiūlė pamiršti nesutarimus, ir, suvienijus jėgas, kartu ieškoti isprendimų, kurie padėtų išspręsti  dabartinę padėtį. Dar visai neseniai diktatorius atvirai vadino JAV pagrindine karo Ukrainoje skatintoja ir kaltino provokacijomis prieš Rusijos Federaciją.

 

Kremliaus reakcija į tokį Lukašenkos poelgį kol kas nežinoma. Vladimiras Putinas nepasveikino JAV su viena iš pagrindinių nacionalinių švenčių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(38)
(2)
(36)

Komentarai (3)